Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A klasszikus bazsalikomos pestot (pesto alla genovese) megbolondíthatjuk rukkola hozzáadásával. Az ízeket tovább fokozhatjuk, ha fenyőmagolajjal krémesítjük. Ezt a pestot tehetjük tésztákra, túrókrémekbe, vagy szendvicsbe.
A Fenyőmagot száraz serpenyőben picit megpirítjuk.
A többi hozzávalókkal együtt tegyük konyhai aprító gépbe.
Addig aprítsuk, míg szép krémes állaga nem lesz. Ha túl sűrű adjunk hozzá még Fenyőmagolajat.
Zárható üvegbe tesszük és lezárjuk, hűtőben érleljük 30 percet felhasználás előtt.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.