LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább

Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre. 
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.

Feliratkozás
Keresés

Sárgadinnyés gazpacho recept

A spanyolok hideg uborka alapú levese, a gazpacho nagyon finom sárgadinnyével és barackkal együtt. A gyümölcsök gazdag ízét még jobban előhozza a sárgabarack ecet, a szőlőmag-, és a sárgabarackmag olajak is.

Gluténmentes
Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes
15 Perc
33

Elkészítés

01

Az uborkát megmossuk, meghámozzuk és nagyobb darabokra vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, felszeleteljük. A dinnyét meghámozzuk, kimagozzuk, nagyobb kockákra vágjuk. A sárgabarackot megmossuk, kimagozzuk.

02

A gyümölcsöket és a zöldségeket turmix gépbe rakjuk és pépesre turmixoljuk.

03

A bio sárgabarackmag olajat és sárgabarack gyümölcsecetet a végen adjuk hozzá és sóval, borssal állítjuk be az ízeket.

04

A leves tetejére kiválóan illik pirított serrano sonka. A sonka szeleteket a zweigelt szőlőmagolajon ropogósra sütjük, konyhai papírtörlőn leitatjuk a felesleges olajat és a leves tetejére rakjuk tálaláskor.

Tipp: Ha a leves 1 napig hűtőben tároljuk, még jobban kijönnek az ízek.
Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
1
gerezd fokhagyma
1 kisebb
sárgadinnye
1 közepes
uborka
200 g
sárgabarack
100 g
serrano / pármai sonka

Étrendek

Gluténmentes Búzamentes Tojásmentes Tejmentes Szójamentes Kukoricamentes Cukormentes
Legjobb ajánlataink klubtagjainknak

 

LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább






ÉRDEMES MÁSOKNAK IS AJÁNLANI!
Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával










0

Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.