Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A spanyolok hideg uborka alapú levese, a gazpacho nagyon finom sárgadinnyével és barackkal együtt. A gyümölcsök gazdag ízét még jobban előhozza a sárgabarack ecet, a szőlőmag-, és a sárgabarackmag olajak is.
Az uborkát megmossuk, meghámozzuk és nagyobb darabokra vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, felszeleteljük. A dinnyét meghámozzuk, kimagozzuk, nagyobb kockákra vágjuk. A sárgabarackot megmossuk, kimagozzuk.
A gyümölcsöket és a zöldségeket turmix gépbe rakjuk és pépesre turmixoljuk.
A bio sárgabarackmag olajat és sárgabarack gyümölcsecetet a végen adjuk hozzá és sóval, borssal állítjuk be az ízeket.
A leves tetejére kiválóan illik pirított serrano sonka. A sonka szeleteket a zweigelt szőlőmagolajon ropogósra sütjük, konyhai papírtörlőn leitatjuk a felesleges olajat és a leves tetejére rakjuk tálaláskor.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.