Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A sárgadinnyék nagyon jól harmonizálnak érett, lágyabb állagú sajtokkal együtt. Ebben a tésztasalátában a gorgonzola sajt, a fenyőmag, és a fenyőmagolaj adja meg az étel komplexitását. Gyorsan elkészíthető, ízletes, laktató egyben.
Vágjuk fel a dinnyét közepes kockára, tegyük egy tálba az apróra vágott mentával és bazsalikommal.
Forrásban lévő, sós vízben főzzük ki a tésztát, amikor fogkemény ( al
dente ), szűrjük le.
Keverjünk el a tésztában 2 ek. fenyőmagolajat.
Forgassuk össze a többi hozzávalóval és a végén locsoljunk rá még 2 ek. fenyőmagolajat.
A fenyőmagot száraz serpenyőben kicsit pirítsuk meg, és szórjuk meg vele a salátát.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.