LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább

Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre. 
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.

Feliratkozás
Keresés

Spárgás ráksaláta recept

Spárgából igazi ínyenc langyos salátát készíthetünk pillanatok alatt. Spárgás ráksaláta receptünkhöz most egy szezámolajos, cseresznyeecetes dresszinget készítettünk, ami különösen jól illik a keleties, chilis salátaalaphoz.

Búzamentes
Tojásmentes
Tejmentes
Kukoricamentes
20 Perc
26

Elkészítés

01

A zöld spárgát alaposan megmossuk, majd a fás alsó részeit levágjuk.

02

A megtisztított spárgát 3 centis darabokra vágjuk.

03

Az előfőzött koktélrákot megtisztítjuk, páncélját eltávolítjuk.

04

Az újhagymát vékonyan felkarikázzuk, a fokhagymát lereszeljük, ízlés szerint kevés chilit felaprítunk, majd egy kanál sütő repceolajon 1-2 percig pirítunk.

05

Először a vágott spárgát adjuk a hagymás alaphoz, és 3-4 percig pirítjuk.

06

Majd hozzáadjuk a tisztított rákot is, és további 3 percig sütjük.

07

Közben elkészítjük az öntetet is. Ehhez az ecetet egy kis csipet sóval összekeverjük, és hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak.

08

Majd az ecethez keverjük a chili mustárt, a szójaszószt, a szezámolajat, és alaposan összekeverjük.

09

Végül a langyosra hűlt salátába keverjük az öntetet. Langyosan, friss korianderlevelekkel tálaljuk.

Hozzávalók
Mértékegység: EUUSUK
1 tk
Chilimustár, pikáns
12 db
garnéla
450 g
zöld spárga
4 szál
újhagyma
2 gerezd
fokhagyma
kevés
chili paprika
1-2 csipetnyi
6 szál
koriander levél
1 ek
szójaszósz

Étrendek

Búzamentes Tojásmentes Tejmentes Kukoricamentes
Legjobb ajánlataink klubtagjainknak

 

LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png
Regisztráció
LEGYEN PÖDÖR KLUBTAG!
  • 5% azonnali klubtag kedvezmény minden online rendelésre
  • 5% állandó hírlevél feliratkozói kedvezmény,
    minden kedvezményen felül, akciós termékekre is
  • Exkluzív klubtagsági akciók akár 30% engedménnyel
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • PICKUP Service info-gold.png

PÖDÖR NAGYKER
VISZONTELADÓI ÉS GASZTRO REGISZTRÁCIÓ

Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy vendéglátóipari vállalkozóként nagykereskedelmi áron vásárolhat számos további előnnyel. Viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.

Tovább






ÉRDEMES MÁSOKNAK IS AJÁNLANI!
Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával










0

Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.