Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Nyáron csak úgy adja magát, hogy a salátáinkat friss, szezonális gyümölcsökkel kombináljuk. A spenóthoz remekül illik a nektarin, amit egy fantasztikus dióolajos dresszinggel tudunk még finomabbá varázsolni.
A kígyóuborkát hosszában kettévágjuk, nedves magházát kiskanállal kivájjuk, majd a kemény húsát fél karikákra vágjuk.
A félkemény nektarint vékony szeletekre vágjuk.
A spenótot megmossuk, leszárítjuk. Ha klasszikus, nagylevelű spenótot használunk, tépkedjük kisebb darabokra, a bébi spenótot hagyjuk úgy, ahogy van.
A málna balzsamecetet egy zárható üvegbe tesszük, hozzáadunk egy csipet sót, hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak. Hozzáadjuk az olajt és a frissen tört borsot. Lezárjuk az üveget, alaposan felrázzuk.
A zöldségeket és a gyümölcsöt tálalás előtt egy keverőtálba tesszük, ráöntjük a dresszinget, és a kezünkkel alaposan átkeverjük. Azonnal tálaljuk. Málnaszemekkel megszórjuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.