Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A vendégváró svédasztalt feldobhatjuk egy-egy különlegességgel is. A baconbe tekert sült datolyához remekül illik a dióolajos roquefort sajtos mártogató. Elkészítése pofon egyszerű, és pillanatok alatt el is készül.
Lehetőleg magozott datolyát vásároljunk. Ha magos, akkor vágjuk be hosszában, és távolítsuk el a magját.
A bacon szeleteket vágjuk hosszában ketté. A datolyákra tekerjük fel a bacon szeleteket, és tegyük őket sütőpapírral bélelt tepsire. 180 fokos sütőben 10-13 perc alatt süssük őket addig, amíg a szalonna megpirul.
Közben tegyük a sajtot, a joghurtot, a borsot, csipet sót, és a dióolajat egy aprítóba, és krémesítsük le. Végül keverjünk bele aprított petrezselymet.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.