Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Ez a káposztasaláta a különleges, diós aromájú argánolajtól lesz egészen ünnepi. Pirítsunk finomra vágott szalonnát ropogósra, ezzel szórjuk meg a salátát fogyasztás előtt.
A káposztafejet negyedeljük fel, és vágjuk ki a torzsáját. Az így kapott nagyobb darabokat nagyon vékonyan szeleteljük fel, és tetszés szerint sós vízben blansírozzuk. Az ecetet sóval, cukorral, olajjal, köménymaggal és borssal keverjük marináddá, és alaposan dolgozzuk össze a káposztával.
A káposztához adjunk még 25-50 g apróra vágott pirított szalonnát. Ha az ecetet vízzel főzzük fel és a káposztára öntjük, a blansírozás feleslegessé válik.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.