Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A rohanós hétköznapokon mindig jól jön egy gyors, ám annál finomabb recept. Ha már van a hűtőnkben házi pesto, akkor szinte gyerekjáték elkészíteni ezt a szezámmag pestos spagettit is, ráadásul pillanatok alatt elkészül.
Egy fazékban forraljunk fel 2 liter vizet a sóval együtt. Amikor forr, tegyük bele a spagettit, és főzzük roppanósra (al dente). Ha elkészült, szűrjük le.
A koktélparadicsomokat mossuk meg, vágjuk félbe, és egy kisebb serpenyőben nagyon alacsony hőfokon (villanytűzhely 1-2-es fokozatán) futtassuk meg 1-2 kiskanál szezámolajon.
A kész tésztát keverjük össze a pestóval, és a sült paradicsommal tálaljuk.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.