Aceto Balsamico Vörös - Bio

Intenzívebb balzsamecet, előételek, sültek, grillezett ételek és halak ízesítéséhez

Tiszta, harmonikus illatával és tökéletes savasságával a vörös balzsamecet az édes és savanyú eszményi egyensúlyát képviseli.

Az egyedi szőlőfajta, a természetes fermentáció, a speciális technológia és a hagyományos eredet összjátéka teszi egészen különlegessé ezt az ecetet. (Savtartalom: 5%)

Összetevők

Bio vörösborecet, bio szőlőmust sűrítmény

Átlagos tápértékadatok

100g termékben:

Energia926kJ /217kcal


Zsír0g


Koleszterin0g


Nátrium0g


Élelmi rost0g


Szénhidrát49,1g

ebből cukor49,1g


Fehérje0,6g



0,04g


Tárolás

Az ecet fénytől védve, légmentesen lezárva tárolandó. Ilyen körülmények között gyakorlatilag korlátlan ideig megőrzi minőségét.

Az üveg alján leülepedő rostanyag természetes, nem minőségi hiba.

Szűretlen gyümölcsecet, ezért használat előtt rázzuk fel!

Származási hely: Olaszország

Tanúsítvány

A Pödör bio termékek szigorú kritériumok alapján kapták meg a bio tanúsítványt. Amennyiben többet szeretne tudni, kérjük kattintson az alábbi linkre:

Vásároljon most!

Bio vörös aceto balsamico megvásárolható az alábbi kiszerelésekben

100ml
1.590 Ft
1.511 Ft *
250ml
2.330 Ft
2.214 Ft *
500ml
3.900 Ft
3.705 Ft *

Tovább a vásárláshoz

Pödör klubtag kedvezmények

  • Ingyenes kiszállítás 9.000 Ft felett​​i rendelésnél
  • 10% kedvezmény már az első vásárlásnál
  • 24 órás kiszállítás munkanapokon a 14.00 óráig leadott rendelésekre
Pödör Klub

Regisztráljon ingyenesen és élvezze a klub nyújtotta egyedülálló előnyöket!

Tovább
Legyen Pödör Click & Collect forgalmazó partner!

Győződjön meg erről az egyedülálló, garantált bevételi forrásról, ami a hét minden napján 24 órában működik.

Tovább
Készítés és minőség

Amit tudni érdemes róla

Tovább
Pödör Klub

Ismerje meg az egyedülálló előnyöket!

Tovább

Az aceto balzsamecet használatáról

A balzsameceteket számtalan módon használhatjuk fel a konyhában, épp ezért mindig a megfelelő terméket válasszuk az adott ételhez. A balzsamecetek különbségét hagyományosan azok sűrűsége és ízeik intenzitása adja. A hígabb balzsamecet a napi használatra ideális: salátákhoz, párolt vagy nyers zöldségekhez, illetve levesek és mártások ízesítéséhez. Az intenzívebb balzsamecet inkább az előételekhez, sültekhez, grillezett ételekhez és halakhoz illik.

Fontos tipp: Hallgasson ízlelőbimbóira! Próbáljon ki néhány új receptet és ételkombinációt, és tágítsa velük kulináris horizontját!

Tökéletesen harmonizál leveles salátákkal, de érdemes kipróbálni intenzívebb olajokkaI, például dió-, mogyoró-, szőlőmag – vagy sárgabarackmag olajjal párosítva egy finom dresszingben. Próbálja ki salátaöntet receptünket is!

Jól illik párolt és nyers zöldségekhez, feldobja a leveseket és pörkölteket, és pompás ízt kölcsönöz mártogatóknak és szószoknak (főleg sötét, barnamártásoknak).

Kiváló sültekkel és vadhúsokkal, valamint különféle húsok fűszeres pácolására.


A termékhez kapcsolódó receptek (0)


Még több receptet találhat itt.



 

Miért a Pödör?

Minőség

Mi teszi a Pödör termékeket különlegessé?

Tovább
Egészség

Tippek és tanácsok szakértőinktől

Tovább
Szépség

Szépségtippek Pödör termékekkel

Tovább

Pödör Klub előnyök

Ingyenes kiszállítás

Rendeljen a webshopból szállítási költség nélkül megbízható átvétellel az Ön választott Pödör Click & Collect Forgalmazó Partnernél.

Tovább
Ingyenes termékminta

Már az első webshopos vásárlás alkalmával.

Tovább
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön új termékeinkről és legfrissebb akcióinkról

Tovább
Legyen Pödör Click & Collect
forgalmazó partnerünk!

Győződjön meg erről az egyedülálló, garantált bevételi forrásról, ami a hét minden napján 24 órában működik.

Tovább
0