%
Bio pálmacukor_1

Bio pálmacukor

Pálmacukrunk alapanyaga az indonéziai cukorpálma (Arénga pálma) nektárja. A cukorlét a pálma virágzatából nyerik. A cukorpálmát cukorlevének kiváló minőségéért dicsérik. Ez a pálmafajta csak nagyon változatos növény- és állatvilággal rendelkező területeken nő. Az együttműködésben dolgozó gazdálkodók saját ültetvényeiket gondozzák, egy olyan területen, amely egykor az égetéses erdőirtás miatt holdbéli tájra hasonlított.

A pálmából kinyert levet egy modern, ökológiai elvek alapján működő gyárba szállítják, ahol azt besűrítik. Bonyolult eljárásban a cukorlevet pálmacukorrá dolgozzák fel. A speciális feldolgozási módszer és az állandó ellenőrzés teszik bio pálmacukrunkat kiváló minőségű termékké. A pálmacukor enyhén malátás-karamelles ízvilágával tűnik ki, és kiválóan alkalmas ételek és italok édesítésére.

Segíthetünk?

Írjon nekünk vagy hívjon bennünket munkanapokon 9.00 és 16.00 között a +3692900027 -es telefonszámon

Hamarosan rendelhető

ajandekutalvany-jobb-hu.jpg

Összetevők

Bio Pálmacukor

Átlagos tápértékadatok

100g termékben:

Energia1679 kJ/400 kcal

Zsír0,19g

amelyből telített zsírsavak0,0g

Szénhidrát94,8g

amelyből cukrok94,2g

Fehérje1,48g

0,0g

Nyomokban diót, mogyorót, földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat!

TÁROLÁS

Fényvédett, száraz, hűvös helyen.

 

Szemcseméret: 0,01-0,3 mm

Származási hely: Bali/Indonézia

Tanúsítvány

A Pödör bio termékek szigorú kritériumok alapján kapták meg a bio tanúsítványt. Amennyiben többet szeretne tudni, kérjük kattintson az alábbi linkre: