Bio pálmacukor
Pálmacukrunk alapanyaga az indonéziai cukorpálma (Arénga pálma) nektárja. A cukorlét a pálma virágzatából nyerik. A cukorpálmát cukorlevének kiváló minőségéért dicsérik. Ez a pálmafajta csak nagyon változatos növény- és állatvilággal rendelkező területeken nő. Az együttműködésben dolgozó gazdálkodók saját ültetvényeiket gondozzák, egy olyan területen, amely egykor az égetéses erdőirtás miatt holdbéli tájra hasonlított.
A pálmából kinyert levet egy modern, ökológiai elvek alapján működő gyárba szállítják, ahol azt besűrítik. Bonyolult eljárásban a cukorlevet pálmacukorrá dolgozzák fel. A speciális feldolgozási módszer és az állandó ellenőrzés teszik bio pálmacukrunkat kiváló minőségű termékké. A pálmacukor enyhén malátás-karamelles ízvilágával tűnik ki, és kiválóan alkalmas ételek és italok édesítésére.
Átvétel Local Online PICKUP Service Partnernél
Írjon nekünk vagy hívjon bennünket munkanapokon 9.00 és 16.00 között a 06 / 92 900 027 -es telefonszámon
Összetevők
Bio Pálmacukor
Átlagos tápértékadatok
100g termékben:
Energia1679 kJ/400 kcal
Zsír0,19g
amelyből telített zsírsavak0,0g
Szénhidrát94,8g
amelyből cukrok94,2g
Fehérje1,48g
Só0,0g
Nyomokban diót, mogyorót, földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat!
TÁROLÁS
Fényvédett, száraz, hűvös helyen.
Szemcseméret: 0,01-0,3 mm
Tanúsítvány
A Pödör bio termékek szigorú kritériumok alapján kapták meg a bio tanúsítványt. Amennyiben többet szeretne tudni, kérjük kattintson az alábbi linkre:
- Mákolajos muffin recept erdei gyümölcs öntettel
- Ricotta-mousse pisztáciaolajjal recept
- Laktózmentes, tökmagolajos kuglóf recept
- Mákolajos epres joghurt recept
- Mogyoróolajos palacsinta recept eperrel
- Gluténmentes mákos sütemény recept
- Poharas cseresznyés sütemény recept
- Cseresznyés joghurthab recept
- Cseresznyés shake recept
- Fordított almatorta recept alma balzsamkrémmel
- Palacsinta karamellizált eperrel recept
- Szilvás gluténmentes palacsinta recept
- Gluténmentes palacsinta recept