Keresés

A különféle magokról és diófélékről

Ropogós finomságok, minden időben

A Pödör magjainak nagy eséllyel válhatunk rabjaivá. Ám ez egyáltalán nem baj, és ha mondjuk este a díványon elrágcsál egy adag finom magot, nem kell, hogy bűntudata legyen. Hogy miért nem? Nos azért, mert a magok nagyon is jót tesznek az egészségnek, ugyanis tele vannak vitaminnal, hasznos tápanyagokkal és jó zsírsavakkal. Tejesen mindegy, hogy a felsőkategóriás piemonti mogyorót vagy a hétköznapi stájer tökmagot szereti - mind finom és egészséges.

A Pödör sokféle magja ízletes és egészséges megoldásokat kínál egy változatos étrendhez. Sok bennük a zsír, de ez kétséget kizáróan egészséges zsír, ami rendszeresen fogyasztva alacsonyabb koleszterinszintet eredményez hosszú távon.

A magokban rejlő omega-3 zsírsavak bizonyítottan hozzájárulnak a szív egészségéhez és az alacsonyabb vérnyomáshoz.

A Pödörnél minden nagy és apró mag, minden dióféle prémium minőségű, 100 százalékban természetes és mentes bármiféle mesterséges adaléktól és ízfokozótól. A Pödör kizárólag válogatott nyersanyagokat használ termékeihez, így a magokhoz és diófélékhez is, amelyek teljességgel génkezelésmentesek. Mi a Pödörnél így biztosítjuk, hogy minden termékünk kielégítse, sőt túl is szárnyalja vásárlóink magas igényeit. A speciális aromabiztos csomagolásnak köszönhetően magjaink és dióink megőrzik intenzív zamatukat, és nem avasodnak meg.Böngésszen a Pödör prémium olajok és ecetek között!


 

Miért a Pödör?

Minőség

Mi teszi a Pödör termékeket különlegessé?

Tovább
Egészség

Tippek és tanácsok szakértőinktől

Tovább
Szépség

Szépségtippek Pödör termékekkel

Tovább

Pödör Klub előnyök

Ingyenes kiszállítás

Rendeljen a webshopból szállítási költség nélkül megbízható átvétellel az Ön által választott Pödör Click & Collect Forgalmazó Partnerhez.

Tovább
Ingyenes termékminta

Már az első webshopos vásárlás alkalmával.

Tovább
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön új termékeinkről és legfrissebb akcióinkról

Tovább
Legyen Pödör Click & Collect
forgalmazó partnerünk!

Győződjön meg erről az egyedülálló, garantált bevételi forrásról, ami a hét minden napján 24 órában működik.

Tovább
0