Bio lenmagliszt, részlegesen olajtalanított
Liszt a mindennapokra – Ausztriából
Lágy, diós íz, aranybarna szín és csupa egészséges tápanyag: a Pödör részlegesen olajtalanított bio lenmaglisztje újra és újra ámulatba ejt. Ez a legszigorúbb szabályoknak megfelelően, Ausztriában gyártott liszt sötét helyen tárolva egy egész évig is gond nélkül eláll.
Semleges ízének hála, a lenmagliszt rendkívül sokoldalúan használható a konyhában. Bízzon a Pödör termékek garantáltan bio és génkezelésmentes minőségében!
Átvétel Local Online PICKUP Service Partnernél
Írjon nekünk vagy hívjon bennünket munkanapokon 9.00 és 16.00 között a 06 / 92 900 027 -es telefonszámon
A részlegesen olajtalanított lenmagliszt használatáról
A részlegesen olajtalanított lenmagliszt igazi jolly joker a konyhában. Legfőbb oka ennek az, hogy semleges, enyhén diós íze nagyon sok ételhez illik. Nagyon jól érzi magát a reggeli müzliben, de kenyérben, muffinban és kekszes süteményekben is. Megfelelő mértékben vízzel kombinálva gyorsan kiváltja a jóllakottság érzését. Mivel képes feldagadni, csillapítja az éhséget és serkenti az emésztést. Tippünk: ha süt, helyettesítse a közönséges liszt 10 – 20 százalékát lenmagliszttel! Imádni fogja!
Összetevők
100% liszt részlegesen olajtalanított, bio lenmagból
Átlagos tápértékadatok
100g termékben:
Energia1479kJ /354kcal
Zsír5,1g
amelyből telített zsírsavak1,1g
Szénhidrát12g
amelyből cukrok8g
Fehérje19g
Só0g
Tárolás
Hűvös, száraz, napfénytől védett helyen tárolandó.
Szavatosság: 9-12 hónapig
Tanúsítvány
A Pödör bio termékek szigorú kritériumok alapján kapták meg a bio tanúsítványt. Amennyiben többet szeretne tudni, kérjük kattintson az alábbi linkre:
A részlegesen olajtalanított lenmagliszt jótékony hatásai
Hol is kezdjük? Valószínűleg az egészségünk szempontjából annyira fontos, csodatevő omega-3 zsírsavakkal, amelyekben a lenmagliszt különösen gazdag. Az omega-3 zsírsavak kedvező hatást gyakorolnak a vérzsírra. Csökkentik a „rossz” (LDL) és emelik a „jó” (HDL) koleszterin értékeket. Az omega-3 zsírsavak a központi idegrendszer számára különösen fontosak. A lenmagliszt magas rosttartalma miatt hosszabb időre biztosítja a jóllakottság érzését.