%
Bio lenmagliszt, részlegesen olajtalanított

Bio lenmagliszt, részlegesen olajtalanított

Liszt a mindennapokra – Ausztriából

Lágy, diós íz, aranybarna szín és csupa egészséges tápanyag: a Pödör részlegesen olajtalanított bio lenmaglisztje újra és újra ámulatba ejt. Ez a legszigorúbb szabályoknak megfelelően, Ausztriában gyártott liszt sötét helyen tárolva egy egész évig is gond nélkül eláll.

Semleges ízének hála, a lenmagliszt rendkívül sokoldalúan használható a konyhában. Bízzon a Pödör termékek garantáltan bio és génkezelésmentes minőségében!

Kiszerelés:
Mennyiség:
Webshop ár 3 833 Ft / kg
1 150 Ft
-5% Klub kedvezmény
Webshop ár klubtagoknak
1 093 Ft
Segíthetünk?

Írjon nekünk vagy hívjon bennünket munkanapokon 9.00 és 16.00 között a +3692900027 -es telefonszámon

A részlegesen olajtalanított lenmagliszt használatáról

A részlegesen olajtalanított lenmagliszt igazi jolly joker a konyhában. Legfőbb oka ennek az, hogy semleges, enyhén diós íze nagyon sok ételhez illik. Nagyon jól érzi magát a reggeli müzliben, de kenyérben, muffinban és kekszes süteményekben is. Megfelelő mértékben vízzel kombinálva gyorsan kiváltja a jóllakottság érzését. Mivel képes feldagadni, csillapítja az éhséget és serkenti az emésztést. Tippünk: ha süt, helyettesítse a közönséges liszt 10 – 20 százalékát lenmagliszttel! Imádni fogja!

Összetevők

100% liszt részlegesen olajtalanított, bio lenmagból

Átlagos tápértékadatok

100g termékben:

Energia1479kJ /354kcal

Zsír5,1g

amelyből telített zsírsavak1,1g

Szénhidrát12g

amelyből cukrok8g

Fehérje19g

0g

Tárolás

Hűvös, száraz, napfénytől védett helyen tárolandó.

Szavatosság: 9-12 hónapig

Származási hely: Ausztria

Tanúsítvány

A Pödör bio termékek szigorú kritériumok alapján kapták meg a bio tanúsítványt. Amennyiben többet szeretne tudni, kérjük kattintson az alábbi linkre:

A részlegesen olajtalanított lenmagliszt jótékony hatásai

Hol is kezdjük? Valószínűleg az egészségünk szempontjából annyira fontos, csodatevő omega-3 zsírsavakkal, amelyekben a lenmagliszt különösen gazdag. Az omega-3 zsírsavak kedvező hatást gyakorolnak a vérzsírra. Csökkentik a „rossz” (LDL) és emelik a „jó” (HDL) koleszterin értékeket. Az omega-3 zsírsavak a központi idegrendszer számára különösen fontosak. A lenmagliszt magas rosttartalma miatt hosszabb időre biztosítja a jóllakottság érzését.