Kendermagliszt, részlegesen olajtalanított - Bio

Diós ízű, ezerarcú liszt Ausztriából

A friss kendermagból gyártott, sokoldalúan felhasználható kendermagliszt nem hiányozhat egyetlen konyhából sem. A kendermag egy egészen aprócska, csupán néhány milliméternyi mag. Kellemes, diós íze révén ragyogóan harmonizál a legkülönfélébb ételekkel.

Egy szempillantás alatt csodát művel a reggeli müzlivel, éjszaka pedig besűríti a levest vagy a mártást. Fedezze fel a gluténmentes kendermagliszt sokoldalúságát, akárcsak a Pödör kendermagliszt bio minőségét!

Kendermagliszt, részlegesen olajtalanított - Bio

Vásároljon most!

A részlegesen olajtalanított, bio kendermagliszt megvásárolható az alábbi kiszerelésekben

808 Ft *
850 Ft
2 833 Ft / kg
Pödör Klub ár
Összesen
Kosárba rakom

Pödör klubtag kedvezmények*

  • Ingyenes kiszállítás 7 000 Ft felett​​i rendelésnél
  • 10% kedvezmény már az első vásárlásnál
  • 24 órás kiszállítás munkanapokon a 14:00 óráig leadott rendelésekre

Regisztráljon vagy lépjen be a kedvezményekért!

Összetevők

100% liszt részlegesen olajtalanított, bio kendermagból

Átlagos tápértékadatok

100g termékben:

Energia1592kJ /381kcal

Zsír5,2g

amelyből telített zsírsavak1,1g

Szénhidrát16g

amelyből cukrok10g

Fehérje22g

0g

Tárolás

Hűvös, száraz, napfénytől védett helyen tárolandó.

Szavatosság: 9-12 hónapig

Származási hely: Ausztria

Tanúsítvány

A Pödör bio termékek szigorú kritériumok alapján kapták meg a bio tanúsítványt. Amennyiben többet szeretne tudni, kérjük kattintson az alábbi linkre:


A részlegesen olajtalanított kendermagliszt jótékony hatásai

A kendermaglisztben több gamma-linolénsav található, mint bármely más maglisztben. A benne lévő esszenciális zsírsavak rendkívül üdvös hatással bírnak egészségünkre. Az esszenciális zsírsavakra a sejtmembrán építés, a sejtnövekedés és a sejtregeneráció szempontjából van szüksége az emberi szervezetnek.

A magas vérnyomással küzdő emberek számára a kendermagliszt igazi áldás. A kendermaglisztben lévő gamma-linolénsav kutatások szerint kedvezően hat vérzsírokra és a véralvadásra.

A kendermag körülbelül 20 százalékban tartalmaz fehérjéket. A benne található fehérje, az edesztin különösen könnyen emészthetővé teszi ezt a finom lisztet.

A részlegesen olajtalanított kendermagliszt használatáról

A kendermagliszt aromája és rosttartalma semmilyen más lisztéhez nem hasonlítható. Kellemesen diós ízt nyer tőle az étel, és ünnepivé varázsolja az esti vacsorát. A kendermagliszt ideális levesek és mártások sűrítésére. Mivel az íze kicsit a dióéra emlékeztet, kiválóan alkalmas sütött finomságok, müzlik és desszertek még ízesebbé tételére. Tippünk: Ha legközelebb süt valamit, helyettesítse a közönségesen használt liszt 10-20 százalékát kendermagliszttel!


Vásárlóink ezeket a termékeket választották még



Miért a Pödör?

Készítés és minőség

Mi teszi a Pödör termékeket különlegessé?

Tovább
Egészség

Tippek és tanácsok szakértőinktől

Tovább
Szépség

Szépségtippek Pödör termékekkel

Tovább