Fehérborecet - Bio

Szőlőecet – mindenkinek

Sokéves ecetgyártási tapasztalat, különleges minőségű alapanyagok, fahordókban való érlelés –ez a Pödör fehérborecet kivételesen finom ízének titka. A komoly szakértelemnek hála, a Pödör üvegeibe töltött fehérbor-ecet magával viszi és hosszú időre megőrzi a legjobb szőlők gyümölcsös ízét – mesterséges adalékok vagy aromák nélkül, prémium minőségben. Nagytestvérével, a vörösborecettel ellentétben, amely elhappolja a többi összetevők aromáit, a fehérborecet engedi őket kibontakozni és érvényesülni.

Mielőtt a Pödör ízletes fehérborecete az üvegekbe kerül, fahordóban érlelődik. Az érlelési folyamat során maximális ki tudjuk nyerni a finom gyümölcsből a jellegzetes, harmonikus aromát. A végső töltés előtt a finom fehérborecet egy szűrési folyamaton megy keresztül, amelynek során eltávolítják belőle a természetes, lebegő szilárd elemeket. Az ezt követő pasztörizálás biztosítja a sötét helyen tartandó termék hosszú szavatossági idejét.

 

Fehérborecet - Bio

Vásároljon most!

Bio fehérborecet megvásárolható az alábbi kiszerelésekben

1 264 Ft *
1 330 Ft
13 300 Ft / l
1 568 Ft *
1 650 Ft
6 600 Ft / l
2 347 Ft *
2 470 Ft
4 940 Ft / l
Pödör Klub ár
Összesen
Kosárba rakom

Pödör klubtag kedvezmények*

  • Ingyenes kiszállítás 7 000 Ft felett​​i rendelésnél
  • 10% kedvezmény már az első vásárlásnál
  • 24 órás kiszállítás munkanapokon a 14:00 óráig leadott rendelésekre

Regisztráljon vagy lépjen be a kedvezményekért!

Összetevők

Bio fehérborecet.

Átlagos tápértékadatok

100g termékben:

Energia82kJ /20kcal

Zsír0g

amelyből telített zsírsavak0g

Szénhidrát2g

amelyből cukrok1g

Rost0g

Fehérje0,2g

0g

Tárolás

Az ecet fénytől védve, légmentesen lezárva tárolandó. Ilyen körülmények között gyakorlatilag korlátlan ideig megőrzi minőségét.

Az üveg alján leülepedő rostanyag természetes, nem minőségi hiba.

Szűretlen gyümölcsecet, ezért használat előtt rázzuk fel!

Származási hely: Németország

Tanúsítvány

A Pödör bio termékek szigorú kritériumok alapján kapták meg a bio tanúsítványt. Amennyiben többet szeretne tudni, kérjük kattintson az alábbi linkre:


A fehérborecet használatáról

Nem túl édes és nem túl savanyú – a Pödör kiváló minőségű szőlőből készített fehérborecete azonnal meggyőzi a fogyasztót kellemesen fűszeres ízével. Mivel a többi összetevő ízét is hagyja érvényesülni, ideális egy finom salátához vagy egy finom gyümölcs, például az avokádó marináláshoz. Savtartalma miatt a fehérborecetet már az ókorban is gyakran használták természetes tartósítószerként. A felkockázott vagy szeletelt zöldségek fehér borecetben eltéve, hűvös helyen kellemes, enyhén savas aromát nyernek. A Pödör fehérbor-ecete pompásan harmonizál egy lágy olívaolajjal is. Tippünk: A következő sült húshoz keverjen páclevet egy kis fehér borecettel, és hagyja pihenni benne a húst egész éjszakára a hűtőben. A fehérborecet nemcsak porhanyóssá teszi, hanem különleges zamatot is kölcsönöz neki.


A termékhez kapcsolódó receptek (1)

Vásárlóink ezeket a termékeket választották még



Miért a Pödör?

Készítés és minőség

Mi teszi a Pödör termékeket különlegessé?

Tovább
Egészség

Tippek és tanácsok szakértőinktől

Tovább
Szépség

Szépségtippek Pödör termékekkel

Tovább