A PÖDÖR KÁVÉ egy tiszta fajtájú pörkölt, csúcsminőségű kávé, amelyet kézzel, manufaktúrában végzett munkával állítanak elő. A PÖDÖR csak méltányos körülmények között termelt és fair kereskedelem közvetítésével érkező, kiváló minőségű, válogatott kávébabot használ fel. A Pödör pörkölőmestere pedig személyesen választja ki a nyerskávé specialitásokat, melyet csakis kézi munkával dolgoz fel.
Garancia a minőségre
100% tiszta fajtájú
A PÖDÖR először külön-külön minden egyes nyers kávéfajtát optimális hőmérsékleten megpörköl, időt hagyva, hogy kibontakozhassanak a karakterek. Csak ezt követően keveri össze és alkotja meg az egyedülálló PÖDÖR kávéspecialitásokat.
Kézi munkával, dobban végzett pörkölés:
A PÖDÖR KÁVÉT kis mennyiségekben lassan, alacsony hőmérsékleteken, dobban pörköljük. Ez az időigényes eljárás garantálja – az ipari kávépörköléssel szemben – a kávézás élvezeti értékét.
Fair kereskedelemből:
A PÖDÖR kávéja fair, azaz méltányos kereskedelemből származik. Pontosan tudjuk, hogy kávénk honnan érkezik, milyen feltételekkel termesztik, és gyakran személyesen is ismerjük termelőinket.
A kávé szeretete a feldolgozásban:
A PÖDÖR kávé olyan 100% természetes termék, amelyet nagy szeretettel és gondossággal termelnek, válogatnak, és kézi munkával dolgoznak fel. Annak biztosítása érdekében, hogy csak a legjobb kávék kerüljenek az Önök csészéjébe, minden szállítmány minőségét szigorúan ellenőrizzük: érzékszervi úton és technikai mérőmódszerekkel is. A legfontosabb mindig a pörkölőmesterünk „érzéke“, aki minden kávét személyesen ellenőriz és megkóstol, mielőtt az elhagyja a pörkölőműhelyt.