%
Imperiál_1

Imperiál

„Wien, Wien, nur du allein!” – szól a dal. Egy klasszikus bécsi kávé, kizárólag a legjobb kolumbiai, brazíliai és etióp arabica szemekből. Ez a kávé a sűrű csokoládé, a mogyoró és alig érezhetően gyümölcsök aromájával simogatja körbe az ember szájpadlását.

Kiválóan alkalmas a filteres kávéfőzőkben történő elkészítéshez, és az olyan tipikus bécsi kávéspecialitásokhoz, mint a melange, a habos kávé vagy a mokka.

Segíthetünk?

Írjon nekünk vagy hívjon bennünket munkanapokon 9.00 és 16.00 között a +3692900027 -es telefonszámon

Kiszerelés:
Mennyiség:
Webshop ár 24 200 Ft / kg
6 050 Ft
-30% Klub kedvezmény
Webshop ár klubtagoknak
4 235 Ft
Webshop ár 21 600 Ft / kg
10 800 Ft
-30% Klub kedvezmény
Webshop ár klubtagoknak
7 560 Ft

ajandekutalvany-jobb-hu.jpg

 

A PÖDÖR KÁVÉ egy tiszta fajtájú pörkölt, csúcsminőségű kávé, amelyet kézzel, manufaktúrában végzett munkával állítanak elő. A PÖDÖR csak méltányos körülmények között termelt és fair kereskedelem közvetítésével érkező, kiváló minőségű, válogatott kávébabot használ fel. A Pödör pörkölőmestere pedig személyesen választja ki a nyerskávé specialitásokat, melyet csakis kézi munkával dolgoz fel.

Garancia a minőségre 

100% tiszta fajtájú

A PÖDÖR először külön-külön minden egyes nyers kávéfajtát optimális hőmérsékleten megpörköl, időt hagyva, hogy kibontakozhassanak a karakterek. Csak ezt követően keveri össze és alkotja meg az egyedülálló PÖDÖR kávéspecialitásokat.

Kézi munkával, dobban végzett pörkölés:

A PÖDÖR KÁVÉT kis mennyiségekben lassan, alacsony hőmérsékleteken, dobban pörköljük. Ez az időigényes eljárás garantálja – az ipari kávépörköléssel szemben – a kávézás élvezeti értékét. 

Fair kereskedelemből:

A PÖDÖR kávéja fair, azaz méltányos kereskedelemből származik. Pontosan tudjuk, hogy kávénk honnan érkezik, milyen feltételekkel termesztik, és gyakran személyesen is ismerjük termelőinket.

A kávé szeretete a feldolgozásban:

A PÖDÖR kávé olyan 100% természetes termék, amelyet nagy szeretettel és gondossággal termelnek, válogatnak, és kézi munkával dolgoznak fel. Annak biztosítása érdekében, hogy csak a legjobb kávék kerüljenek az Önök csészéjébe, minden szállítmány minőségét szigorúan ellenőrizzük: érzékszervi úton és technikai mérőmódszerekkel is. A legfontosabb mindig a pörkölőmesterünk „érzéke“, aki minden kávét személyesen ellenőriz és megkóstol, mielőtt az elhagyja a pörkölőműhelyt.

Pörkölés

Ausztria

TÁROLÁS

Fényvédett, száraz, hűvös helyen.