%
Speciale Bar

Speciale Bar

 

Egy tipikusan olasz Bar keverék. Különösen jól sikerül mokkafőzőben („kotyogóban”), automata-, vagy (karos) presszó kávéfőző gépben, akár eszpresszóként, cappuccinóként, akár caffè latte formájában.

Csokoládés és erős pörkölt jegyek, a legjobb brazil és indiai kávébabokból (50% robusta). Ez a kávé energiát ad a sikeres naphoz!

Kiszerelés:
Mennyiség:
Webshop ár 12 400 Ft / kg
3 100 Ft
-20% Klub kedvezmény
Webshop ár klubtagoknak
2 480 Ft
Webshop ár 10 580 Ft / kg
5 290 Ft
-20% Klub kedvezmény
Webshop ár klubtagoknak
4 232 Ft
Segíthetünk?

Írjon nekünk vagy hívjon bennünket munkanapokon 9.00 és 16.00 között a 06 / 92 900 027 -es telefonszámon

 

A PÖDÖR KÁVÉ egy tiszta fajtájú pörkölt, csúcsminőségű kávé, amelyet kézzel, manufaktúrában végzett munkával állítanak elő. A PÖDÖR csak méltányos körülmények között termelt és fair kereskedelem közvetítésével érkező, kiváló minőségű, válogatott kávébabot használ fel. A Pödör pörkölőmestere pedig személyesen választja ki a nyerskávé specialitásokat, melyet csakis kézi munkával dolgoz fel.

Garancia a minőségre 

100% tiszta fajtájú

A PÖDÖR először külön-külön minden egyes nyers kávéfajtát optimális hőmérsékleten megpörköl, időt hagyva, hogy kibontakozhassanak a karakterek. Csak ezt követően keveri össze és alkotja meg az egyedülálló PÖDÖR kávéspecialitásokat.

Kézi munkával, dobban végzett pörkölés:

A PÖDÖR KÁVÉT kis mennyiségekben lassan, alacsony hőmérsékleteken, dobban pörköljük. Ez az időigényes eljárás garantálja – az ipari kávépörköléssel szemben – a kávézás élvezeti értékét. 

Fair kereskedelemből:

A PÖDÖR kávéja fair, azaz méltányos kereskedelemből származik. Pontosan tudjuk, hogy kávénk honnan érkezik, milyen feltételekkel termesztik, és gyakran személyesen is ismerjük termelőinket.

A kávé szeretete a feldolgozásban:

A PÖDÖR kávé olyan 100% természetes termék, amelyet nagy szeretettel és gondossággal termelnek, válogatnak, és kézi munkával dolgoznak fel. Annak biztosítása érdekében, hogy csak a legjobb kávék kerüljenek az Önök csészéjébe, minden szállítmány minőségét szigorúan ellenőrizzük: érzékszervi úton és technikai mérőmódszerekkel is. A legfontosabb mindig a pörkölőmesterünk „érzéke“, aki minden kávét személyesen ellenőriz és megkóstol, mielőtt az elhagyja a pörkölőműhelyt.

Pörkölés

Ausztria

TÁROLÁS

Fényvédett, száraz, hűvös helyen.