Bio kozmetikai olajszérum szem- és szájkörüli ráncokra

-%

Gondosan, kézműves munkával és tapasztalattal készül

Bio kozmetikai olajszérum szem- és szájkörüli ráncokra

Intenzív bőrápoló hatású, gazdag összetételű, 100%-ban természetes olajszérum a szemkörnyéki és száj körüli bőr ápolására

 • mélyen táplálja a bőrt
 • késleltetheti a bőröregedés jeleinek kialakulását
 • kisimíthatja az apró ráncokat
 • a bőr számára jól tolerálható, bőrnyugtató
 • növeli a bőr védekezőképességét
 • javítja a sejtanyagcserét
 • bőrpuhító, emolliens
 • újjáépíti és megerősíti a bőr barrier rétegét
 • növeli a bőr felszíni és mélyebb rétegeinek víztartalmát
 • mélyen felszívódik
 • jellegzetes illata, mely a bőrbe felszívódva hamar elillan, természetes összetevőiből adódik
 • nem tartalmaz illatanyagokat, mivel még a természetes illóolajok is kiválthatnak allergiát
 • nem tartalmaz tartósítószereket, színezőanyagokat sem egyéb adalékot
 • vegán, vízmentes kozmetikum 

Mindenből a legjobbat

 

A PÖDÖR EXCLUSIVE BIO KOZMETIKAI OLAJSZÉRUM alapját saját forrásból, ellenőrzött biogazdálkodásból származó, válogatott, csúcsminőségű magvak adják. Ezeket a magvakat laborvizsgálatot követően hűtőházakban, a legoptimálisabb hőmérséklet és páratartalom mellett tároljuk, amit speciális tisztítási eljárás követ.

A nagy tisztaságú magokból egy egyedülálló, 3 év alatt kifejlesztett, úgynevezett tiszta sajtolástechnikával (RPT: Reinpresstechnik) nyerjük a koncentrált olajszérumot, melynek hatóanyagtartalma kivételesen magas.

A PÖDÖR EXCLUSIVE BIO KOZMETIKAI OLAJSZÉRUM SZEM- ÉS SZÁJKÖRÜLI RÁNCOKRA mentes minden mesterséges adalékanyagtól és hosszantartó táplálást, védelmet nyújt a bőrnek. Összetételénél fogva megvédi a bőrt a szabadgyökök bőrkárosító hatásától, értékes tápláló összetevőivel gondoskodik a puha, selymes bőrről.

 

Előnyei

 

A szemünket körülvevő bőr arcunk legvékonyabb és legérzékenyebb bőrfelülete: mindössze fél milliméter vastag, négyszer vékonyabb, mint az arc más részein. Nem csoda, hogy ezen a vékony, ugyanakkor erős igénybevételnek – pislogásnak, mimikának, dörzsölésnek - kitett bőrfelszínen mutatkoznak meg a leghamarabb a bőröregedés jelei. A kor előre haladtával a száj körül is jelentkeznek a jellegzetes apró, függőleges barázdák (dohányzóknál korábban). A PÖDÖR EXCLUSIVE BIO KOZMETIKAI OLAJSZÉRUM SZEM- ÉS SZÁJKÖRÜLI RÁNCOKRA jól tolerálható, komplex összetételével kifejezetten ezeknek a bőrfelületeknek az ápolására lett kifejlesztve. A lehető legtermészetesebb módon pótolja a bőr hiányzó lipidjeit, táplálja és hidratálja a bőrt. Az olajszérum bőrazonos lipidekkel újjáépíti és megerősíti a bőr védelmi vonalát, visszaállítja a bőr egyensúlyát. Az olajszérum magas koncentrációban tartalmaz antioxidáns vitaminokat, a bőr egészsége szempontjából fontos telítetlen zsírsavakat, fitoszterolokat és polifenolokat.

 

Hatása
 

 • Bőrpuhító
  A bőrt simábbá, puha tapintásúvá teszi, az esetleges bőrfeszülést megszünteti. 
 • Növeli a bőr védekezőképességét és hidratál
  Linolsav komponense a ceramid-1 molekulák alkotója, a bőrrokon szerkezetű fitoszterolokkal együtt a bőrt védő barrier réteg stabilizálásában játszik fontos szerepet. A barrier réteg erősítésével és regenerálásával mérsékli a mélyebb rétegek párolgás általi vízvesztését, intenzíven hidratáló hatású. 
 • Visszaadja a bőr ragyogását
  Az olajszérum használatával a bőr visszanyeri fiatalos ragyogását, selymes tapintását. 
 • Sejtregeneráló 
  Összetevői elősegítik a sejtek regenerációs folyamatait, javítják a sejtek oxigénellátását, felgyorsítják a bőr öngyógyító mechanizmusát.
 • Gyulladáscsökkentő
  Az olajszérum linolsav tartalmának egy részét a bőr enzimei gyulladáscsökkentő anyagokká képesek alakítani, így különösen alkalmas a száraz, irritált, gyulladásra és ekcémára hajlamos bőr ápolására. Antioxidáns összetevői irritációt gátló és enyhén gyulladáscsökkentő hatásuk révén tovább erősítik jótékony hatásait.
 • Anti-Aging hatású 
  Segíthet meggátolni a bőr rugalmasságvesztését és csökkenteni a szarkalábak, apró ráncok mélységét.  Antioxidáns komponensei (E-vitamin, karotinoidok, zsírsavak, polifenolok) hatékonyan ellensúlyozzák az UV sugárzás, a szennyezett levegő és a bőrrel érintkező vagy táplálékkal bevitt kemikáliák káros oxidatív hatásait, ezáltal lassíthatják és késleltethetik a bőr öregedési folyamatait. Fitoszterol összetevői a sejtmembránok megújításáért felelősek: fokozzák a sejtanyagcserét, ezáltal segítik a sejtmegújító, sejtregeneráló folyamatokat.

Összetevői

 

mandula olaj, napraforgó olaj, szőlőmag olaj, gránátalma magolaj

Használata

 

Vigyünk fel reggel és este egy cseppet a megtisztított, száraz vagy enyhén nedves bőrre – a száj köré, a szem alá egy ujjnyira az alsó szempillák vonalától, valamint a szemöldök alá – és könnyed, simító, körkörös mozdulatokkal masszírozzuk be. Fontos: ha túl közel kenjük az olajszérumot a szemhez, könnyen belekerülhet és irritációt okozhat, ha pedig erős mozdulatokkal masszírozzuk, megnyújtjuk az érzékeny bőrt, ami a ráncok elmélyülését okozhatja. 

 

 

Minőségi garancia

 

Ahogy a Pödör név a legmagasabb minőségű olajokat fémjelzi, úgy a PÖDÖR EXCLUSIVE márkanév csúcsminőségű bio kozmetikai olajokat és olajszérumokat garantál! Válogatott bio termesztésű összetevőkből, a legszigorúbb minőségi sztenderdeknek megfelelő gyártási folyamat során az Ön bőrének ápolására kizárólag a tiszta sajtolástechnikával (Reinpresstechnik) kinyert magolaj legértékesebb részét zártuk a türkizkék tégelyekbe! A PÖDÖR EXCLUSIVE BIO KOZMETIKAI OLAJSZÉRUM SZEM- ÉS SZÁJKÖRÜLI RÁNCOKRA a létező legmagasabb koncentrációban tartalmazza a magolajok értékes összetevőit és mindennemű adalékanyagtól mentes, hogy az Ön bőre a természet legjavát kapja!

 

 

REINPRESSTECHNIK (tiszta sajtolási technológia)


- Válogatott és kiváló minőségű bio magok felhasználása

- A magokat hűtőházban, optimális hőmérsékleten és páratartalom mellett tároljuk

- A magokat speciálisan tisztítjuk

A REINPRESSTECHNIK eljárás során a speciálisan megtisztított magokat legtapasztaltabb présmestereink - a legszigorúbb minőségi ellenőrzés mellett - hidegen sajtolják. Eljárásunk biztosítja, hogy az így kinyert olajszérum teljes mértékben megőrzi a mag valamennyi értékes összetevőit (például a vitaminokat, antioxidánsokat és olajsavakat).

Szedimentáció/ülepítés: A szűretlen olaj a préselést követően lehűtött acéltartályban ülepedik, ezután lefejtjük és végül palackozzuk a természetesen tiszta, csúcsminőségű kozmetikai olajszérumunkat.

Organikus kozmetikai olajszérumunk 100%-ban természetes, hidegen sajtolt, szűretlen és tartósítószer- továbbá adalékanyag mentesek.

Miben más?


Láthatja és érezheti a különbséget.

A hagyományos kozmetikai olajok többnyire finomított olajok, ezért színtelenek és szagtalanok vagy adalékanyagokkal illatosítják azokat. 

A Pödör Exclusive Bio kozmetikai olajszérumok megkülönböztethetők természetes színükről, valamint könnyű, hamisítatlan és természetes illatukról, mely azonban rövid idő után elillan a bőr típusától függően.

Tippek

Fokozzuk a hatását

A szem- és szájkörüli bőr ápolására kifejlesztett PÖDÖR EXCLUSIVE BIO KOZMETIKAI OLAJSZÉRUMOT könnyed ütögető mozdulatokkal juttassuk a bőrbe. Ne hagyjuk ki a felső szemhéjat sem! Az olajszérumot a szemöldök alatti területre is vigyük fel, majd finom ütegető mozdulatokkal segítsük a felszívódását. Fontos, hogy a mozdulatok könnyedek legyenek, ne húzzuk meg közben a bőrt.

Részletek
Szemmasszázs

A helyesen elvégzett szemmasszázs serkenti a nyirokkeringést, csökkenti a szemkörüli duzzanatokat, feszesíti a bőrt. Így masszírozzuk helyesen a szemkörnyéket:

 • vigyünk fel egy csepp olajszérumot a szem köré 
 • az ujjak lágy ütögető (zongorázó) mozdulataival haladjunk az orrgyöktől a járomcsont fölött egészen a halántékig majd a felső szemhéj bőrén a szemzugtól a halánték irányában (annyira finoman ütögessük a bőrt, hogy az még a szemgolyó fölött se legyen kellemetlen)
 • a mozdulatsort lágy, körkörös simító mozdulatokkal zárjuk (fontos a simítás iránya: belső szemzug – felső szemhéj-halánték-belső szemzug)
 • Ismételjük a mozdulatsort hússzor!
Részletek
Ajakápolás

A SZEM- ÉS SZÁJKÖRÜLI RÁNCOKRA MEGALKOTOTT PÖDÖR EXCLUSIVE BIO KOZMETIKAI OLAJSZÉRUM gyógyírt jelenthet a száraz, cserepes  ajkaknak: oszlassunk el ujjbegyünkkel egy cseppet az ajkainkon, szükség szerint reggel és este. Így végleg búcsút inthetünk a kiszáradt, cserepes szájnak!

Részletek
Kiszerelés:
Mennyiség:
Webshop ár 340 000 Ft / l
5 100 Ft
-30% Klub kedvezmény
Webshop ár klubtagoknak
3 570 Ft
Kérje ajánlatunkat az alábbi elérhetőségeken!

Írjon nekünk vagy hívjon bennünket munkanapokon 9.00 és 16.00 között a +3692900027 -es telefonszámon

vásárlóink kedvencei

banner-fuszervilag-hu.jpg

ajandekutalvany-jobb-hu.jpg

Segíthetünk?

Írjon nekünk vagy hívjon bennünket munkanapokon 9.00 és 16.00 között a +3692900027 -es telefonszámon

freund-produkt.jpg