Makadámia dió

A diók királynője

Kemény héj – gömbölyű, puha mag! Talán ezzel lehetne legegyszerűbben jellemezni a makadámia diót. A makadámdiófát Ausztrália esőerdeiben termesztik, és „Kindal Kindal”-ként becézik az őslakosok. Szüretelésének bonyolultsága miatt valószínűleg ez a világ legdrágább dióféléje. Amikor a kemény héjat feltörik, előbukkan a különleges, krémszínű mag, és már semmi sem áll az élvezet útjában!
Az enyhén édes és intenzíven diós ízű makadámia diónak kicsit vajas, rendkívül finom aromája van. Az aromabiztos csomagolásnak köszönhetően a Pödör makadámia diója hűvös, hideg helyen tartva két évig is eláll.

Összetevők

Egyedi prémium minőségű mag

Átlagos tápértékadatok

100g termékben:

Energia2829kJ /676kcal


Zsír73g

Telített zsírsavak10,96g


Koleszterin0g


Nátrium0g


Élelmi rost0g


Szénhidrát0g

ebből cukor0g


Fehérje7,5g



0g


Tárolás

Hűvös, száraz, napfénytől védett helyen tárolandó.

Származási hely: Ausztrália

Vásároljon most!

A makadámia dió megvásárolható az alábbi kiszerelésekben

100g
1.600 Ft
1.520 Ft *
500g
7.230 Ft
6.869 Ft *

Tovább a vásárláshoz

A Pödör klubtagoknak már az első vásárlásnál 10% kedvezményt biztosítunk.

Pödör Klub

Regisztráljon ingyenesen és élvezze a klub nyújtotta egyedülálló előnyöket!

Tovább
Legyen Pödör Click & Collect forgalmazó partner!

Győződjön meg erről az egyedülálló, garantált bevételi forrásról, ami a hét minden napján 24 órában működik.

Tovább
Készítés és minőség

Amit tudni érdemes róla

Tovább
Pödör Klub

Ismerje meg az egyedülálló előnyöket!

Tovább

A makadámia dió jótékony hatásai

A makadámia dió magas kalóriatartalmú, zsírban gazdag eledel, ehhez kétség sem fér. Ám ezek a zsírok egészséges telítetlen zsírsavak, és így egy rossz szót sem szólhat senki a diók királynőjének rendszeres fogyasztása ellen. Éppenséggel az ellenkezője igaz! A telítetlen zsírsavak jótékonyan hatást gyakorolnak a szívre, a keringési rendszerre és a koleszterinértékekre.

Magas magnézium, foszfor, kalcium és B vitamin tartalmával a makadámia dió az egészséges csontozat és jó idegrendszer barátja is.

Magas rosttartalma miatt gyorsan laktat. Épp ezért ha két étkezés közt megéhezik, ne édesség után nyúljon, hanem rágcsáljon egy kis makadámia diót!

A makadámia dió használatáról

A makadámia diónak rengeteg híve van, főleg a konyhában. Ez nem is csoda, hiszen finom, vajas íze és intenzíven diós aromája annyira fantasztikus, hogy újra és újra ámulatba ejti az embert. Lágy, enyhe konzisztenciájával ez a csodás dió kínálja magát töltelékekbe, tortákba vagy jégkrém-különlegességekbe. A mi tippünk: Legközelebb gazdagítson egy finom gyümölcssalátát vagy sajttálat makadámia dióval! Biztos, hogy vendégei is a rajongóivá válnak!


A termékhez kapcsolódó receptek (2)


Még több receptet találhat itt.



 

Miért a Pödör?

Minőség

Mi teszi a Pödör termékeket különlegessé?

Tovább
Egészség

Tippek és tanácsok szakértőinktől

Tovább
Szépség

Szépségtippek Pödör termékekkel

Tovább

Pödör Klub előnyök

Ingyenes kiszállítás

Rendeljen a webshopból szállítási költség nélkül megbízható átvétellel az Ön választott Pödör Click & Collect Forgalmazó Partnernél.

Tovább
Ingyenes termékminta

Már az első webshopos vásárlás alkalmával.

Tovább
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön új termékeinkről és legfrissebb akcióinkról

Tovább
Legyen Pödör Click & Collect
forgalmazó partnerünk!

Győződjön meg erről az egyedülálló, garantált bevételi forrásról, ami a hét minden napján 24 órában működik.

Tovább
0