Stájer weisswurst mustár

Kellemesen csípős csemege

Pompás, puha konzisztenciája és kellemesen édes, hosszantartó almás aromája teszi egészen egyedivé a Pödör stájer weisswurst mustárját. Ízesítse ételeit a bajor kolbász-mustár enyhe csípősségével, és élvezze ki sokáig érezhető, fűszeres zamatát! Ez a Stájerországból származó kolbászmustár telis-tele van fontos ásványokkal és vitaminokkal. A mustár finom ecetessége különösen üdvös az egészségre.
Bízzon a Pödör garantáltan génmódosítás-mentes, minőségi termékeiben! A mi stájer weisswurst mustárunk kiemelkedik természetes aromájával, mivel nem tartalmaz semmilyen mesterséges adalékot és ízfokozót. Felnyitás után a stájer kolbászmustár hűtőben tárolandó, és négy hónapon belül felhasználandó.
Stájer weisswurst mustár

Vásároljon most!

A stájer weisswurst mustár megvásárolható az alábbi kiszerelésekben

1 235 Ft *
1 300 Ft
10 000 Ft / kg
Pödör Klub ár
Összesen
Kosárba rakom

Pödör klubtag kedvezmények*

  • Ingyenes kiszállítás 7 000 Ft felett​​i rendelésnél
  • 10% kedvezmény már az első vásárlásnál
  • 24 órás kiszállítás munkanapokon a 14:00 óráig leadott rendelésekre

Regisztráljon vagy lépjen be a kedvezményekért!

Összetevők

Ivóvíz, almaecet (17 %), mustármag, almakoncentrátum (8 %), só, cukor és fűszerek.

Átlagos tápértékadatok

100g termékben:

Energia865kJ /207kcal

Zsír7g

amelyből telített zsírsavak0,4g

Szénhidrát21g

amelyből cukrok13,5g

Fehérje5g

3g

Nyomokban mogyorót, földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat!

Tárolás

Fénytől védve, +10 és +25 °C között tárolható.

Felbontás után hűtve tárolva 4 hónapig fogyasztható.

Származási hely: Ausztria

A stájer weisswurst mustár jótékony hatásai

A mustárban lévő mustármagolajaknak antibakteriális hatása van, és terjedésük gátolásával segít leküzdeni az ártalmas vírusokat, baktériumokat és gombákat. Emellett a mustármagolaj gyulladásgátló és izzasztó hatással is bír, ami segít abban, hogy verítékezés útján űzzük ki testünkből a káros anyagokat. Sőt, a stájer weisswurst mustármagolaja még többre is képes.

Enyhén csípős fűszerezettsége serkenti az emésztést, s ezáltal erősíti az egész emésztőrendszert. A nehezebben emészthető ételek könnyebbé válnak tőle. Ez már csak azért is jó, mert a finom bajor kolbászt így még finomabbnak érezzük.

A stájer weisswurst mustár használatáról

Az édes, egyúttal kellemesen csípős stájer weisswurst mustár aromáját a csodás alma-íz teszi teljessé. A sárga és fekete mustármagoknak köszönhetően ráadásul fantasztikus mutat. Ez a kicsit szemcsés mustár különösen jól illik a rusztikus ételekhez. Feldobja a szabad tűzön sütött vagy grillezett ételeket, akárcsak a bajor kolbászokat és hideg sülthúsokat. Tippünk: bolondítsa meg a következő salátaöntetet egy-két kávéskanálnyi stájer weisswurst mustárral! Enyhe csípőssége és gyümölcsös almazamata minden bizonnyal élvezetes lesz!


Vásárlóink ezeket a termékeket választották még



Miért a Pödör?

Készítés és minőség

Mi teszi a Pödör termékeket különlegessé?

Tovább
Egészség

Tippek és tanácsok szakértőinktől

Tovább
Szépség

Szépségtippek Pödör termékekkel

Tovább