%
Szalámis pesto peperoncinivel

Szalámis pesto peperoncinivel

Pikáns fényűzés

A szalámis, peperoncinis pestóval az ínyenceket pikáns meglepetés várja. Más pestókhoz képest, a szokásostól eltérően itt a tüzes peperoncini és a fűszeres szalámi hangsúlyosak. Az apró, szárított chilipaprikák kellemesen csípősek és komoly erejük van. A pikánsan füstös szalámi ízletes és zamatos ellenkomponenst képez.

Hogy a szalámis peperoncinis pestónkat kerek egésszé tegyük, szárított paradicsomot, mézet és Gran Moravia sajtot adunk hozzá. Homogén állagának köszönhetően az egyes hozzávalók kiérezhetők a pestóból. Ez a kiegyensúlyozottan tartalmas pesto tökéletesen illik tésztákhoz, bruschettához, vagy frissen sült pizzára ízesítőként.

Kiszerelés:
Mennyiség:
Webshop ár 23 043 Ft / kg
2 650 Ft
-5% Klub kedvezmény
Webshop ár klubtagoknak
2 518 Ft
Segíthetünk?

Írjon nekünk vagy hívjon bennünket munkanapokon 9.00 és 16.00 között a +3692900027 -es telefonszámon

Összetevők

Extra szűz olívaolaj (33%), szalámi (30 %) (sertésszalonna (48%), sertéshús (42%), konyhasó, fűszerek), szárított paradicsom, keménysajt, peperoncini (6%), fenyőmag, méz, só.

Átlagos tápértékadatok

100g termékben:

Energia2219kJ /530kcal

Zsír52g

amelyből telített zsírsavak10g

Szénhidrát5,9g

amelyből cukrok5,0g

Fehérje11,8g

1,25g

Allergének: földimogyorót, szezámmagot és dióféléket feldolgozó üzemben készült.

A szalámis pesto használatáról

Elkészítési Tipp 2 főre: Mi sem egyszerűbb! Pillanatok alatt kész az ebéd vagy vacsora Pödör Peperonchini pestoval.

  • Kifőzzük a tésztát (tagliatelle, penne, spagetti kb. 250 g  -ot.
  • Egy nagyobb tálba először kiveszünk a tészta főzővizéből 4 evőkanállal, majd beletesszük a megfőtt és leszűrt tésztát. 
  • Ezután rátesszük a pestot- 30-35 g, és ráreszeljük ízlés szerint a parmezánt. Végül az egészet jól összekeverjük. 
  • Tálaláskor gazdagíthatjuk 1-2 evőkanál Pödör olívaolajjal, vagy néhány csepp feketekömény olajjal (még szaftosabb lesz) és megszórjuk még egy kevés reszelt parmezánnal.

Egészséges, finom, gyors!