%
Uborkás-fokhagymás pesto

Uborkás-fokhagymás pesto

Kézzel készült, tökéletes harmónia

Ebben a kézzel készült pestóban szemmel is jól láthatóak az egyes alkotórészek.

Minden hozzávaló annyira kitűnő, hogy egyenként is érezhető az ízük. A pesto szezonális zöldfűszereket és zöldségeket is tartalmaz, így lesz zamata igazán tökéletes.

Az összetevők között megtalálhatók még a Pödör legjobb olívaolaja, a megfelelő textúrával és érleltségi fokkal rendelkező, kézzel darabolt Grana Padano, valamint a Pödör hamisítatlan, válogatott magjai is. A pesto csodásan harmonizál rozmaringos burgonyával tálalt bárányhússal, de tökéletesen illik sült karajhoz, vagy kenyérre, pirítósra is. Vegetáriánusok számára ideális tésztához és burgonyához.

Segíthetünk?

Írjon nekünk vagy hívjon bennünket munkanapokon 9.00 és 16.00 között a +3692900027 -es telefonszámon

Kiszerelés:
Mennyiség:
Webshop ár 21 538 Ft / kg
2 800 Ft
-15% Klub kedvezmény
Webshop ár klubtagoknak
2 380 Ft

Összetevők

Extra szűz olívaolaj (38%), uborka (32%), sajt, fenyőmag, fokhagyma (2%), só.

Átlagos tápértékadatok

100g termékben:

Energia1803kJ /431kcal

Zsír45,5g

amelyből telített zsírsavak8,3g

Szénhidrát2,0g

amelyből cukrok1,5g

Fehérje5,3g

1,2g

Allergének: földimogyorót, szezámmagot és dióféléket feldolgozó üzemben készült.

Az uborkás-fokhagymás pesto használatáról

Elkészítési Tipp 2 főre: Mi sem egyszerűbb! Pillanatok alatt kész az ebéd vagy vacsora Pödör Uborkás – fokhagymás pestoval.

  • Kifőzzük a tésztát (tagliatelle, penne, spagetti kb. 250 g  -ot.
  • Egy nagyobb tálba először kiveszünk a tészta főzővizéből 4 evőkanállal, majd beletesszük a megfőtt és leszűrt tésztát. 
  • Ezután rátesszük a pestot- 30-35 g, és ráreszeljük ízlés szerint a parmezánt. Végül az egészet jól összekeverjük. 
  • Tálaláskor gazdagíthatjuk 1-2 evőkanál Pödör olívaolajjal, vagy néhány csepp fenyőmagolajjal (még szaftosabb lesz) és megszórjuk még egy kevés reszelt parmezánnal.

Egészséges, finom, gyors!