%
Uborkás-fokhagymás pesto

Uborkás-fokhagymás pesto

Kézzel készült, tökéletes harmónia

Ebben a kézzel készült pestóban szemmel is jól láthatóak az egyes alkotórészek.

Minden hozzávaló annyira kitűnő, hogy egyenként is érezhető az ízük. A pesto szezonális zöldfűszereket és zöldségeket is tartalmaz, így lesz zamata igazán tökéletes.

Az összetevők között megtalálhatók még a Pödör legjobb olívaolaja, a megfelelő textúrával és érleltségi fokkal rendelkező, kézzel darabolt Grana Padano, valamint a Pödör hamisítatlan, válogatott magjai is. A pesto csodásan harmonizál rozmaringos burgonyával tálalt bárányhússal, de tökéletesen illik sült karajhoz, vagy kenyérre, pirítósra is. Vegetáriánusok számára ideális tésztához és burgonyához.

Kiszerelés:
Mennyiség:
Webshop ár 21 538 Ft / kg
2 800 Ft
-5% Klub kedvezmény
Webshop ár klubtagoknak
2 660 Ft
Segíthetünk?

Írjon nekünk vagy hívjon bennünket munkanapokon 9.00 és 16.00 között a +3692900027 -es telefonszámon

Összetevők

Extra szűz olívaolaj (38%), uborka (32%), sajt, fenyőmag, fokhagyma (2%), só.

Átlagos tápértékadatok

100g termékben:

Energia1803kJ /431kcal

Zsír45,5g

amelyből telített zsírsavak8,3g

Szénhidrát2,0g

amelyből cukrok1,5g

Fehérje5,3g

1,2g

Allergének: földimogyorót, szezámmagot és dióféléket feldolgozó üzemben készült.

Az uborkás-fokhagymás pesto használatáról

Elkészítési Tipp 2 főre: Mi sem egyszerűbb! Pillanatok alatt kész az ebéd vagy vacsora Pödör Uborkás – fokhagymás pestoval.

  • Kifőzzük a tésztát (tagliatelle, penne, spagetti kb. 250 g  -ot.
  • Egy nagyobb tálba először kiveszünk a tészta főzővizéből 4 evőkanállal, majd beletesszük a megfőtt és leszűrt tésztát. 
  • Ezután rátesszük a pestot- 30-35 g, és ráreszeljük ízlés szerint a parmezánt. Végül az egészet jól összekeverjük. 
  • Tálaláskor gazdagíthatjuk 1-2 evőkanál Pödör olívaolajjal, vagy néhány csepp fenyőmagolajjal (még szaftosabb lesz) és megszórjuk még egy kevés reszelt parmezánnal.

Egészséges, finom, gyors!