Bio durum penne
A tészta kedvelőinek biztos meglepetést ígér új tésztaszortimentünk.
Az előállítás során kiváló minőségű, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó bio durumbúzadarát dolgozunk fel, amely különösen gazdag fehérjékben, és rendkívül alkalmas első osztályú tészták gyártására, mivel alacsony keményítőtartalom mellett magas a sikérfehérje- és a durumbúza sárga pigmentjeinek hányada is.
Ennek köszönhető a tészták szép, egyenletes sárga színe. Ezen értékek segítik a főzés során a lassú, de tartós vízfelvételt, és ezzel végeredményében biztosítja az al dente állagot is.
Átvétel Local Online PICKUP Service Partnernél
Írjon nekünk vagy hívjon bennünket munkanapokon 9.00 és 16.00 között a 06 / 92 900 027 -es telefonszámon
Összetevők
100% Bio Durumbúzadara. Glutént tartalmaz! Nyomokban tojást, szóját, mustárt és lupint tartalmazhat.
Átlagos tápértékadatok
100g termékben:
Energia1364 kJ / 321 kcal
Zsír0,78g
amelyből telített zsírsavak0,27g
Szénhidrát69g
amelyből cukrok0,95g
Rost7,12g
Fehérje10,3g
Só0,1g
TÁROLÁS
Száraz, fényvédett helyen.
Származási hely: Ausztria
Tanúsítvány
A Pödör bio termékek szigorú kritériumok alapján kapták meg a bio tanúsítványt. Amennyiben többet szeretne tudni, kérjük kattintson az alábbi linkre:
ELKÉSZÍTÉS
100 g tésztát 1 liter lobogó forró, sós vízben (literenként 1 teáskanál só) a kívánt al dente, azaz harapható állagúra főzzük (8-11 perc).
Megfelelő kísérőt keres tésztáinkhoz? Válogasson széles pesto kínálatunkból!
- Csirkés, spárgás tésztasaláta recept
- Mogyoróolajos csirkés tésztasaláta recept
- Sárgadinnyés, gorgonzolás tésztasaláta recept
- Csirkés tésztasaláta recept omega-3 majonézzel
- Omega-3 majonézes, gombás tésztasaláta recept
- Spenótos tésztasaláta paradicsomos vinaigrettel recept
- Paradicsom hidegtészta
- Pasta Genovese
- Gyors, majonézes zöldséges tésztasaláta recept
- Majonézes, csirkés tésztasaláta recept
- Mediterrán zöldséges-mustáros bolognai tészta
- Majonézes, csirkés tésztasaláta recept chia olajjal
- Spagetti medvehagymás pestoval