%
Bio durum spirál tészta

Bio durum spirál tészta

 A tészta kedvelőinek biztos meglepetést ígér új tésztaszortimentünk.

Az előállítás során kiváló minőségű, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó bio durumbúzadarát dolgozunk fel, amely különösen gazdag fehérjékben, és rendkívül alkalmas első osztályú tészták gyártására, mivel alacsony keményítőtartalom mellett magas a sikérfehérje- és a durumbúza sárga pigmentjeinek hányada is.

Ennek köszönhető a tészták szép, egyenletes sárga színe. Ezen értékek segítik a főzés során a lassú, de tartós vízfelvételt, és ezzel végeredményében biztosítja az al dente állagot is.

Kiszerelés:
Mennyiség:
Webshop ár 3 000 Ft / kg
1 500 Ft
-20% Klub kedvezmény
Webshop ár klubtagoknak
1 200 Ft
Segíthetünk?

Írjon nekünk vagy hívjon bennünket munkanapokon 9.00 és 16.00 között a +3692900027 -es telefonszámon

Összetevők

100% Bio Durumbúzadara. Glutént tartalmaz! Nyomokban tojást, szóját, mustárt és lupint tartalmazhat.

Átlagos tápértékadatok

100g termékben:

Energia1501 kJ / 354 kcal

Zsír12,8g

amelyből telített zsírsavak0,8g

Szénhidrát69g

amelyből cukrok0g

Fehérje14g

Rost3,4g

0,05g

TÁROLÁS

Száraz, fényvédett helyen.
 

Származási hely: Ausztria

Tanúsítvány

A Pödör bio termékek szigorú kritériumok alapján kapták meg a bio tanúsítványt. Amennyiben többet szeretne tudni, kérjük kattintson az alábbi linkre:

ELKÉSZÍTÉS

100 g tésztát 1 liter lobogó forró, sós vízben (literenként 1 teáskanál só) a kívánt al dente, azaz harapható állagúra főzzük (8-11 perc). 

Megfelelő kísérőt keres tésztáinkhoz? Válogasson széles pesto kínálatunkból!