Bio tönköly-teljes kiőrlésű spirál száraztészta
A tészta kedvelőinek biztos meglepetést ígér új tésztaszortimentünk.
A tönkölybúza a mai búzánk ősi formája, amely bio teljes kiőrlésű tönköly tésztánknak finoman diós ízt kölcsönöz. Különösen fehérjedús, gazdag rostokban, és rendkívül alkalmas első osztályú teljes kiőrlésű tészták gyártására, mivel alacsony keményítőtartalom mellett magas a sikérfehérje hányada.
Ezek a minőségi jellemzők a lassú, de tartós vízfelvételt segítik, és ezzel végeredményében biztosítják az al dente állagot is.
Átvétel Local Online PICKUP Service Partnernél
Írjon nekünk vagy hívjon bennünket munkanapokon 9.00 és 16.00 között a +3692900027 -es telefonszámon
Összetevők
Bio teljes kiőrlésű tönköly búzaliszt. Glutént tartalmaz! Nyomokban tojást, szóját és lupint (csillagfürt) tartalmazhat.
Átlagos tápértékadatok
100g termékben:
Energia1491 kJ / 353 kcal
Zsír2,55g
amelyből telített zsírsavak0,22g
Szénhidrát64g
amelyből cukrok1,72g
Fehérje13,5g
Rost8,38g
Só<0,01 g
TÁROLÁS
Száraz, fényvédett helyen.
Származási hely: Ausztria
Tanúsítvány
A Pödör bio termékek szigorú kritériumok alapján kapták meg a bio tanúsítványt. Amennyiben többet szeretne tudni, kérjük kattintson az alábbi linkre:
ELKÉSZÍTÉS
100 g tésztát 1 liter lobogó forró, sós vízben (literenként 1 teáskanál só) a kívánt al dente, azaz harapható állagúra főzzük (8-11 perc).
Megfelelő kísérőt keres tésztáinkhoz? Válogasson széles pesto kínálatunkból!
- Csirkés, spárgás tésztasaláta recept
- Mogyoróolajos csirkés tésztasaláta recept
- Sárgadinnyés, gorgonzolás tésztasaláta recept
- Csirkés tésztasaláta recept omega-3 majonézzel
- Omega-3 majonézes, gombás tésztasaláta recept
- Spenótos tésztasaláta paradicsomos vinaigrettel recept
- Paradicsom hidegtészta
- Pasta Genovese
- Gyors, majonézes zöldséges tésztasaláta recept
- Majonézes, csirkés tésztasaláta recept
- Mediterrán zöldséges-mustáros bolognai tészta
- Majonézes, csirkés tésztasaláta recept chia olajjal
- Spagetti medvehagymás pestoval