Két tojásos durum cérnametélt - mélyalmos tenyésztésből
A tészta kedvelőinek biztos meglepetést ígér új tésztaszortimentünk.
2 tojásos durum tésztáink előállítása során kiváló minőségű durumbúzadarát dolgozunk fel, amely különösen gazdag fehérjékben és alacsony keményítőtartalma mellett magas a sikérfehérje aránya. Ez garantálja ismét egy új, első osztályú Pödör termék gyártását.
Tésztáink aranysárga színét a minőségi durumbúza sárga pigmentjeinek magas hányada adja. Ezen értékek segítik a főzés során a lassú, de tartós vízfelvételt, és ezzel végeredményében biztosítja az al dente állagot is.
Az ólban tartott tyúkoktól származó friss tojások hozzáadása (10%) bársonyosan puha ízt kölcsönöz a tésztáknak.
Átvétel Local Online PICKUP Service Partnernél
Írjon nekünk vagy hívjon bennünket munkanapokon 9.00 és 16.00 között a 06 / 92 900 027 -es telefonszámon
Összetevők
Durumbúzadara, tojás. Glutént és tojást tartalmaz!
Átlagos tápértékadatok
100g termékben:
Energia1542 kJ / 364 kcal
Zsír2,8g
amelyből telített zsírsavak0,8g
Szénhidrát69g
amelyből cukrok0,2g
Rost3,4g
Fehérje14g
Só0,1 g
Tárolás
Száraz, fényvédett helyen.
- Csirkés, spárgás tésztasaláta recept
- Mogyoróolajos csirkés tésztasaláta recept
- Sárgadinnyés, gorgonzolás tésztasaláta recept
- Csirkés tésztasaláta recept omega-3 majonézzel
- Omega-3 majonézes, gombás tésztasaláta recept
- Spenótos tésztasaláta paradicsomos vinaigrettel recept
- Paradicsom hidegtészta
- Pasta Genovese
- Gyors, majonézes zöldséges tésztasaláta recept
- Majonézes, csirkés tésztasaláta recept
- Mediterrán zöldséges-mustáros bolognai tészta
- Majonézes, csirkés tésztasaláta recept chia olajjal
- Spagetti medvehagymás pestoval