%
Két tojásos durum spirál - mélyalmos tenyésztésből

Két tojásos durum spirál - mélyalmos tenyésztésből

A tészta kedvelőinek biztos meglepetést ígér új tésztaszortimentünk.

2 tojásos durum tésztáink előállítása során kiváló minőségű durumbúzadarát dolgozunk fel, amely különösen gazdag fehérjékben és alacsony keményítőtartalma mellett magas a sikérfehérje aránya. Ez garantálja ismét egy új, első osztályú Pödör termék gyártását.

Tésztáink aranysárga színét a minőségi durumbúza sárga pigmentjeinek magas hányada adja. Ezen értékek segítik a főzés során a lassú, de tartós vízfelvételt, és ezzel végeredményében biztosítja az al dente állagot is.

Az ólban tartott tyúkoktól származó friss tojások hozzáadása (10%) bársonyosan puha ízt kölcsönöz a tésztáknak. 

Kiszerelés:
Mennyiség:
Webshop ár 2 600 Ft / kg
1 300 Ft
-5% Klub kedvezmény
Webshop ár klubtagoknak
1 235 Ft
Segíthetünk?

Írjon nekünk vagy hívjon bennünket munkanapokon 9.00 és 16.00 között a 06 / 92 900 027 -es telefonszámon

Összetevők

Durumbúzadara, tojás. Glutént és tojást tartalmaz!

Átlagos tápértékadatok

100g termékben:

Energia1501 kJ / 354 kcal

Zsír2,8g

amelyből telített zsírsavak0,8g

Szénhidrát69g

amelyből cukrok0,2g

Rost3,4g

Fehérje14g

0,1 g

TÁROLÁS

Száraz, fényvédett helyen.
 

Származási hely: Ausztria

ELKÉSZÍTÉS

100 g tésztát 1 liter lobogó forró, sós vízben (literenként 1 teáskanál só) a kívánt al dente, azaz harapható állagúra főzzük (8-11 perc). 

Megfelelő kísérőt keres tésztáinkhoz? Válogasson széles pesto kínálatunkból!