Két tojásos durum szarvacska - mélyalmos tenyésztésből
Gondosan, kézműves munkával és tapasztalattal készül

A tészta kedvelőinek biztos meglepetést ígér új tésztaszortimentünk.
2 tojásos durum tésztáink előállítása során kiváló minőségű durumbúzadarát dolgozunk fel, amely különösen gazdag fehérjékben és alacsony keményítőtartalma mellett magas a sikérfehérje aránya. Ez garantálja ismét egy új, első osztályú Pödör termék gyártását.
Tésztáink aranysárga színét a minőségi durumbúza sárga pigmentjeinek magas hányada adja. Ezen értékek segítik a főzés során a lassú, de tartós vízfelvételt, és ezzel végeredményében biztosítja az al dente állagot is.
Az ólban tartott tyúkoktól származó friss tojások hozzáadása (10%) bársonyosan puha ízt kölcsönöz a tésztáknak.
vásárlóink kedvencei