Teljes kiőrlésű durum spirál
A tészta kedvelőinek biztos meglepetést ígér új tésztaszortimentünk.
A teljes kiőrlésű tésztaételek különösen jól eltelítik az embert, és értékes növényi fehérjét tartalmaznak.
Az előállítás során kiváló minőségű, teljes kiőrlésű durumbúzadarát dolgozunk fel, amely különösen fehérjedús, gazdag rostokban, és rendkívül alkalmas első osztályú tészták gyártására, mivel alacsony keményítőtartalom mellett magas a sikérfehérje hányada.
Ezek a minőségi jellemzők a lassú, de tartós vízfelvételt segítik, és ezzel végeredményében biztosítják az al dente állagot is.
Átvétel Local Online PICKUP Service Partnernél
Írjon nekünk vagy hívjon bennünket munkanapokon 9.00 és 16.00 között a 06 / 92 900 027 -es telefonszámon
Összetevők
100% teljes kiőrlésű durumbúzadara. Glutént tartalmaz! Nyomokban tojást, szóját és lupint tartalmazhat.
Átlagos tápértékadatok
100g termékben:
Energia1381 kJ / 327 kcal
Zsír1,8g
amelyből telített zsírsavak0,3g
Szénhidrát60g
amelyből cukrok0,6g
Rost13g
Fehérje11g
Só0,07 g
TÁROLÁS
Száraz, fényvédett helyen.
Származási hely: Ausztria
ELKÉSZÍTÉS
100 g tésztát 1 liter lobogó forró, sós vízben (literenként 1 teáskanál só) a kívánt al dente, azaz harapható állagúra főzzük (8-11 perc).
Megfelelő kísérőt keres tésztáinkhoz? Válogasson széles pesto kínálatunkból!
- Csirkés, spárgás tésztasaláta recept
- Mogyoróolajos csirkés tésztasaláta recept
- Sárgadinnyés, gorgonzolás tésztasaláta recept
- Csirkés tésztasaláta recept omega-3 majonézzel
- Omega-3 majonézes, gombás tésztasaláta recept
- Spenótos tésztasaláta paradicsomos vinaigrettel recept
- Paradicsom hidegtészta
- Pasta Genovese
- Gyors, majonézes zöldséges tésztasaláta recept
- Majonézes, csirkés tésztasaláta recept
- Mediterrán zöldséges-mustáros bolognai tészta
- Majonézes, csirkés tésztasaláta recept chia olajjal
- Spagetti medvehagymás pestoval