Regisztrált klubtagként vagy céges vásárlóként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A termékminőség mellett, - amelyet a PÖDÖR a teljes választékával nagyon magas színvonalra emel - az elkészítés minősége is fontos, mondja a sztárséf. „Egy nagyszerű termék van előttem, és fel kell tennem magamnak a kérdést: hogyan tudom a legjobban felhasználni? Hogyan érhetem el, hogy ez a nagyszerű íz további ihletet adjon? A következőt tanácsolom: a legvégén használjuk fel, és lehetőleg alacsony hőmérsékleten. Egy magas színvonalú termék által nyújtott előnyöket csak akkor tudom felhasználni, ha a megfelelő módon alkalmazom. Ha gulyást készítek a legjobb bélszínt felhasználva, de nem megfelelően főzöm meg, akkor már nem az eredeti ízminőséget érzem.“
A kíméletes elkészítés a jó konyha egyik fontos pillére: a hátszínt alacsony hőmérsékleten előfőzzük, majd rövid sütéssel érjük el a kívánt ízeket.
Thomas Bühner séf a PÖDÖR hidegen sajtolt olajait is a főzési folyamat utolsó lépéseként használja fel ételei tökéletesítésére.
A főzés öröme: Thomas Bühner nagyra értékeli a Pödör olajok és ecetek sokféleségét.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.