Keresés

Tipp a kíméletes felhasználáshoz – „A legjobbat a végére kell tartogatni!“ - Húsok

A termékminőség mellett, - amelyet a PÖDÖR a teljes választékával nagyon magas színvonalra emel - az elkészítés minősége is fontos, mondja a sztárséf. „Egy nagyszerű termék van előttem, és fel kell tennem magamnak a kérdést: hogyan tudom a legjobban felhasználni? Hogyan érhetem el, hogy ez a nagyszerű íz további ihletet adjon? A következőt tanácsolom: a legvégén használjuk fel, és lehetőleg alacsony hőmérsékleten. Egy magas színvonalú termék által nyújtott előnyöket csak akkor tudom felhasználni, ha a megfelelő módon alkalmazom. Ha gulyást készítek a legjobb bélszínt felhasználva, de nem megfelelően főzöm meg, akkor már nem az eredeti ízminőséget érzem.“


Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával
0