Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A sajtos almasaláta receptet egy különleges tökmagolajos-joghurtos öntettel készítjük el, amitől nem csak egészséges, de különleges ízű is lesz.
Az almát megmossuk, és héjastól felkockázzuk.
A sajtot nagyjából akkora kockákra vágjuk, mint az almát.
Az alma balzsamecetet egy üvegbe tesszük, csipet sót adunk hozzá, hagyjuk, hogy a sókristályok feloldódjanak. Hozzáadjuk a tökmagolajat, a mustárt, a porcukrot. Lezárjuk az üveget, és felrázzuk.
A dresszinget kikeverjük a natúr joghurttal.
Az almát és a sajtot összekeverjük a joghurtos öntettel.
Egy tálat kibélelünk salátalevelekkel, ráhelyezzük az almás sajtot, és megszórjuk pirított napraforgó maggal.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.