Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A hidegen sajtolt napraforgó olaj, finom szotyola aromájával igazán finommá teszi a házi majonézt. Lenmagolajjal keverve értékes omega-3 majonéz készül belőle.
Aprítógépbe tesszük valamennyi hozzávalót. Fontos, hogy valamennyi hozzávaló azonos hőmérsékletű legyen, különben a majonéz nem lesz krémes állagú. Tapasztalataink szerint a legjobb állag eléréséhez a hűtő hőmérsékletű hozzávalók a legmegfelelőbbek.
10 másodpercig összeaprítjuk a hozzávalókat, amíg majonéz állagú nem lesz.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.