Regisztrált klubtagként iratkozzon fel hírlevelünkre.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A klasszikus burgonyasalátát zöldborsóval színesebbé, egy omega-3 majonézzel pedig egészségesebbé tehetünk. Ez a burgonyasaláta garantáltan egészséges körete lehet különféle sülteknek.
A burgonyákat héjastól főzzük meg, sós vízben és hagyjuk kihűlni majd hámozzuk meg és szeleteljük fel.
A borsót is főzzük meg sós vízben, majd tegyük jeges vízbe, hogy a szép zöld színe megmaradjon, ha kihűlt szűrjük le és keverjük el a
burgonyával.
A lilahagymát vágjuk apróra, a petrezselymet és mentát aprítsuk
fel, a szardella filét tépkedjük apróra.
A saláta összeállításához a krumplis-zöldborsós alaphoz adjuk a
zöldfűszeres alapot és a végén a házi majonézzel keverjük el alaposan.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.