2025. december 23. és 2026. január 5. között zárva tartunk, ez idő alatt beérkezett megrendeléseiket január 5-án dolgozzuk fel.
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A közkedvelt olasz pesto egy magyaros változata ez a medvehagymával és pirított napraforgó maggal készült tavaszi krém. A medvehagyma pestot kenhetjük pirítósra, keverhetjük tagliatelléhez, de megízesíthet egy frissen sült szűzérmét, vagy bélszínt is.
A napraforgó magot egy üres serpenyőben megpirítjuk.
A medvehagyma leveleket megmossuk, felitatjuk róluk a nedvességet, végül felaprítjuk. A minden hozzávalót egy késes aprítóba teszünk, és felöntjük a repceolajjal.
Krémesre turmixoljuk, végül tiszta, sterilizált üvegbe tesszük. Hűtőben 1-2 hétig eláll.
A medvehagyma csak pár hétig szedhető. Érdemes nagyobb mennyiségben eltenni, akár pesto formájában is. Ilyenkor az üvegeket gőzöljük ki, majd töltsük meg a pestoval. Felbontás nélkül hónapokig eláll.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.