Még ennyi ideje van leadni rendelését, hogy biztosan odaérjen csomagja karácsonyig!
5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A házi májkrém receptje sokkal egyszerűbb, mint gondolnák. Most egy klasszikus fűszerezéssel készítettük el, de vittünk bele egy kis csavart a hidegen sajtolt dióolaj és a körte balzsamecet hozzáadásával. A végeredmény egy kész ízbomba.
A vöröshagymát apróra kockázzuk, a fokhagymát összezúzzuk, és 3 kanál repce sütőolajon elkezdjük dinsztelni.
A csirkemájat megtisztítjuk, alaposan átmossuk, feldaraboljuk, és a hagymákhoz adjuk. Sóval, borssal, fűszerköménnyel ízesítjük, és addig pároljuk, amíg a májdarabok átfőnek (6-7 perc kb.).
Hozzáadjuk a mazsolát, a mustárt, és a fűszerpaprikát is, 1-2 percen át dinszteljük, végül elkeverjük benne a tejszínt, és további 1 percig pároljuk.
Ha elkészült, langyosra hűtjük, majd 2 kanál dióolajjal, és a körte balzsamecettel krémesre turmixoljuk. Üvegbe tesszük, tetejére dióolajat öntünk.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. Az „Összes cookie elfogadása” gombra kattintva hozzájárul a cookie-k tárolásához az eszközén, hogy személyre szabjuk a tartalmat és a hirdetéseket, valamint elemezzük a weboldal forgalmát.
A nem szükséges cookie-kat kizárólag az Ön hozzájárulásával használjuk. A cookie-k részleteiről, céljáról, tárolási idejéről és partnereinkről az Adatkezelési tájékoztatóban talál további információt.
Ön döntheti el, hogy mely cookie-k használatához járul hozzá. A szükséges cookie-k a weboldal működéséhez elengedhetetlenek, és mindig aktívak. Minden egyéb cookie (pl. marketing- és elemzési célú) kizárólag az Ön hozzájárulásával kerül felhasználásra. A használt cookie-król további információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.