Keresés

Házi májkrém recept

40
6-8
Nyomtatás
Búzamentes
Tojásmentes
Szójamentes
Kukoricamentes
Cukormentes

A házi májkrém receptje sokkal egyszerűbb, mint gondolnák. Most egy klasszikus fűszerezéssel készítettük el, de vittünk bele egy kis csavart a hidegen sajtolt dióolaj és a körte balzsamecet hozzáadásával. A végeredmény egy kész ízbomba.

100 ml
tejszín
½ mokkáskanál
őrölt paprika
½ mokkáskanál
őrölt kömény
2 csipetnyi
bors
1 mokkáskanál
300 g
csirkemáj
30 g
arany mazsola
3 gerezd
fokhagyma
60 g
vöröshagyma

Elkészítés

01

A vöröshagymát apróra kockázzuk, a fokhagymát összezúzzuk, és 3 kanál repce sütőolajon elkezdjük dinsztelni.

02

A csirkemájat megtisztítjuk, alaposan átmossuk, feldaraboljuk, és a hagymákhoz adjuk. Sóval, borssal, fűszerköménnyel ízesítjük, és addig pároljuk, amíg a májdarabok átfőnek (6-7 perc kb.).

03

Hozzáadjuk a mazsolát, a mustárt, és a fűszerpaprikát is, 1-2 percen át dinszteljük, végül elkeverjük benne a tejszínt, és további 1 percig pároljuk.

04

Ha elkészült, langyosra hűtjük, majd 2 kanál dióolajjal, és a körte balzsamecettel krémesre turmixoljuk. Üvegbe tesszük, tetejére dióolajat öntünk.

A legjobb receptek Pödör termékekkel

Hidegen sajtolt olajokkal egészséges, finom és gyors receptek.

Pödör Klub előnyök

Ingyenes kiszállítás

Rendeljen a webshopból szállítási költség nélkül megbízható átvétellel az Ön által választott Pödör Click & Collect Forgalmazó Partnerhez.

Tovább
Ingyenes termékminta

Már az első webshopos vásárlás alkalmával.

Tovább
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön új termékeinkről és legfrissebb akcióinkról

Tovább
Legyen Pödör Click & Collect
forgalmazó partnerünk!

Győződjön meg erről az egyedülálló, garantált bevételi forrásról, ami a hét minden napján 24 órában működik.

Tovább
0