5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A házi májkrém receptje sokkal egyszerűbb, mint gondolnák. Most egy klasszikus fűszerezéssel készítettük el, de vittünk bele egy kis csavart a hidegen sajtolt dióolaj és a körte balzsamecet hozzáadásával. A végeredmény egy kész ízbomba.
A vöröshagymát apróra kockázzuk, a fokhagymát összezúzzuk, és 3 kanál repce sütőolajon elkezdjük dinsztelni.
A csirkemájat megtisztítjuk, alaposan átmossuk, feldaraboljuk, és a hagymákhoz adjuk. Sóval, borssal, fűszerköménnyel ízesítjük, és addig pároljuk, amíg a májdarabok átfőnek (6-7 perc kb.).
Hozzáadjuk a mazsolát, a mustárt, és a fűszerpaprikát is, 1-2 percen át dinszteljük, végül elkeverjük benne a tejszínt, és további 1 percig pároljuk.
Ha elkészült, langyosra hűtjük, majd 2 kanál dióolajjal, és a körte balzsamecettel krémesre turmixoljuk. Üvegbe tesszük, tetejére dióolajat öntünk.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.