Vörösborecet

Halványpiros klasszikus ecet

A vörösborecetet gyakran emlegetik úgy, mint a „bor lelke”. Van ebben igazság, mivel – legalábbis a Pödörnél – kizárólag válogatott vörös borok esszenciája kerül gondos feldolgozás után az üvegekbe. Az ecet hosszú ideig érik, fahordókban, hogy kibontakozhasson jellegzetes íze. A Pödör profi raktározási technológiájának köszönhetően nem szükséges adalékokat használni az ecet szakszerű erjesztéséhez.

A jó minőségű vörösbor magától is átalakul, legalább olyan jó minőségű vörösborecetté. Adalékok, tartósítószer, aroma nélkül. Akárcsak a fehérborecet, a vörösborecet intenzív íze is az eredetére emlékeztet. Mivel a Pödör vörösborecete természetes termék, a színe évről évre változhat. Az adott szőlőterméstől és az ezt követő borgyártástól függően minden esztendőben sajátos, egyedi íze lesz.

Vörösborecet

Vásároljon most!

Vörösborecet megvásárolható az alábbi kiszerelésekben

1 169 Ft *
1 230 Ft
12 300 Ft / l
1 359 Ft *
1 430 Ft
5 720 Ft / l
1 929 Ft *
2 030 Ft
4 060 Ft / l
Pödör Klub ár
Összesen
Kosárba rakom

Pödör klubtag kedvezmények*

  • Ingyenes kiszállítás 7 000 Ft felett​​i rendelésnél
  • 10% kedvezmény már az első vásárlásnál
  • 24 órás kiszállítás munkanapokon a 14:00 óráig leadott rendelésekre

Regisztráljon vagy lépjen be a kedvezményekért!

Összetevők

Vörösborecet.

Átlagos tápértékadatok

100g termékben:

Energia82kJ /20kcal

Zsír0g

amelyből telített zsírsavak0g

Szénhidrát2g

amelyből cukrok1g

Rost0g

Fehérje0,2g

0g

Tárolás

Az ecet fénytől védve, légmentesen lezárva tárolandó. Ilyen körülmények között gyakorlatilag korlátlan ideig megőrzi minőségét.

Az üveg alján leülepedő rostanyag természetes, nem minőségi hiba.

Szűretlen gyümölcsecet, ezért használat előtt rázzuk fel!

Származási hely: Ausztria

A vörösborecet használatáról

Markáns vörösbor-bukéjával a vörösborecet mindenben vetekszik ecettársaival! Ez a nem túl édes, inkább savanykás ízű, a legjobb vörösborokból készült gyümölcsecet igazi alternatívát kínál az Aceto Balsamico mellett. Testes aromája jól illik a hasonlóan markáns ízű olajokhoz, így a dió, mogyoró, szőlőmag és sárgabarackmag olajhoz, például leveles salátákban. A híres "Vinaigrette"-et nem ok nélkül nevezték el a borecetről. Emellett az olasz konyha elképzelhetetlen volna vörösborecet nélkül. A vörösborecet nagyszerűen kidomborodik finom sültekkel és vadhúsokkal, vagy friss fűszernövények pácában.

A sötét mártásokat is remekül fel lehet dobni egy kis vörösborecettel. Ha kedveli a változatosságot, feltétlenül próbálja ki a vörösborecetet savanyításhoz – a különleges vörösbor íz ínycsiklandóvá teszi az így tartósított zöldségeket.


Vásárlóink ezeket a termékeket választották még



Miért a Pödör?

Készítés és minőség

Mi teszi a Pödör termékeket különlegessé?

Tovább
Egészség

Tippek és tanácsok szakértőinktől

Tovább
Szépség

Szépségtippek Pödör termékekkel

Tovább