Alma balsamico mustár
A gyümölcsbolondok csípős kedvence
Ha gyümölcsös, egyúttal kellemesen csípős mustárt keres, a Pödör alma balsamico mustárjában megtalálja. Az ok egyértelmű: a Pödör kizárólag a legjobb alapanyagokat használja ebben a mustárban is. A fogyasztónak ez annyit jelent, hogy egyben kapja meg a válogatott, zamatos alma,
a prémium minőségű mustármag és a balsamico ecetekhez használt pompás szőlő ízét. Mindezek az összetevők az alma édességének, a balsamico ecet savasságának és a mustármag izgalmas csípősségének kivételes szimbiózisban keverednek eggyé a gyártás során.
Átvétel Local Online PICKUP Service Partnernél
Írjon nekünk vagy hívjon bennünket munkanapokon 9.00 és 16.00 között a 06 / 92 900 027 -es telefonszámon
Az alma balsamico mustár használatáról
Az alma balsamico mustár ízét igazán nem nehéz jellemezni. Az alma édessége és a mustár csípőssége pompás szimbiózisban egyesül benne, ezért is értékelik nagyra a Pödör vásárlói. Az alma balsamico mustár nagyszerűen illik grillezett húsokhoz és kolbászokhoz, de a rusztikus konyha bármely más ételéhez is. Pödör olajokkal és ecetekkel kombinálva kiválóan érvényesül salátaöntetekben és mártásokban. A legközelebbi grillpartin vesse be az alma balsamico mustárt, és garantáltan az lesz az esemény fénypontja! A tippünk: Tálaljon fel alma balsamico mustárt egy szép sajttálhoz! Brie, parmezán vagy gorgonzola – mind különleges ízt nyert ettől az édes-gyümölcsös mustárkülönlegességtől.
Összetevők
Ivóvíz, alma balzsamecet (25%), mustármag, só, cukor és fűszerek.
Átlagos tápértékadatok
100g termékben:
Energia478kJ /114kcal
Zsír6,8g
amelyből telített zsírsavak0,1g
Szénhidrát14g
amelyből cukrok2g
Fehérje5g
Só4,1g
Nyomokban mogyorót, földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat!
Tárolás
Fénytől védve, +10 és +25 °C között tárolható.
Felbontás után hűtve tárolva 4 hónapig fogyasztható.
Az alma balsamico mustár jótékony hatásai
Az alma balsamico ecet megőrzi az almában lévő számos egészséges anyagot, így például az A, B1, B2 és B6 vitaminokat. Ez a vitaminkombináció erősíti az immunrendszert, a bőrt és az anyagcserét.
A mustármagból előállított mustárolajak megakadályozzák a baktériumok és vírusok szaporodását, és ennek köszönhetően az immunrendszer könnyebben veszi fel a harcot ellenük.
Emellett a mustárolajok lágy csípőssége stimuláló hatással van az emésztésre, és általában is erősíti az egész emésztőrendszert. Segítségükkel a zsíros ételek könnyebben tudnak lebomlani a szervezetben.
- Marha carpaccio szarvasgombás pestóval
- Sütőben sült burgonya baconszalonnás majonézzel
- Zsázsaolajos tonhalsaláta recept
- Sült kelbimbó saláta naranccsal recept
- Sütőtökös lencsesaláta recept
- Olasz tonhalas babsaláta
- Nyári burgonyasaláta recept retekkel
- Grillezett halloumi beluga lencse salátával recept
- Dinnyés uborkasaláta recept
- Borsósaláta buggyantott tojással recept
- Batyuban párolt hal spárgával recept
- Majonézes, kukoricás tonhalsaláta recept
- Zöldfűszeres bulgursaláta recept