Mákolaj - hidegen sajtolt
Gondosan, kézműves munkával és tapasztalattal készül
![Mákolaj - hidegen sajtolt Mákolaj - hidegen sajtolt](https://www.podor.hu/application/files/pic_cache/6016/5477/1164/makolaj_369x530.png)
![Mákolaj - hidegen sajtolt Mákolaj - hidegen sajtolt](https://www.podor.hu/application/files/pic_cache/4516/5477/1161/makolaj_369x530.png)
![Mákolaj - hidegen sajtolt Mákolaj - hidegen sajtolt](https://www.podor.hu/application/files/pic_cache/9116/5477/1160/makolaj_369x530.png)
![Mákolaj - hidegen sajtolt Mákolaj - hidegen sajtolt](https://www.podor.hu/application/files/pic_cache/6016/5477/1164/makolaj_369x530.png)
- Hidegen sajtolt
- 100%-ban természetes, tiszta
- Első préselés, szűretlen
- Vegán
- 100% frissességi garancia
Mákolaj, az újra felfedezett olajkülönlegesség
A mákolaj jó ideig alulbecsült, sőt elfeledett eleme volt az európai konyhának. Csak az utóbbi években éledt fel újra, amikor is ráébredtünk, hogy ez a világossárga növényi olaj jóval többre képes, mint gondoltuk. A Pödör mákolajába csakis teljesen érett mákszemek kerülhetnek, a hidegsajtolás módszere pedig biztosítja, hogy a mákban lévő értékes anyagok a lehető legnagyobb mértékben megőrződjenek. A kíméletes előállítási folyamat eredménye a könnyen emészthető, diszkrét ízű mákolaj, ami ezen tulajdonságai miatt ideális a diétás konyhában. Amennyiben eddig még nem vette fel a mákolajat a kedvencei listájára, minden bizonnyal meggondolja magát, ha pár csepp mákolajjal fogyaszt el legközelebb egy friss pasta ételt.
vásárlóink kedvencei