5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
A 100% természetes Pödör bio fehérborsot gondos válogatás után a már teljesen érett, narancssárga és vöröses színű borsszemekből nyerik. A frissen szüretelt borstermést vászonzsákokba csomagolják, majd 8-10 napon át lassan folyó vízben áztatják. Ezután választják le a borsszemek külső héját a bézs színű belső magokról.
A friss borsszemeket ezután addig szárítják a napon, míg el nem érik jellegzetes, hófehér színüket.
A fehérbors íze kevésbé karakteres és aromás, mint a feketeborsé. Ízesítésnél azonban csínján kell vele bánni, hiszen kellő intenzitással és csípősséggel rendelkezik.
Jól illik fehér húsokhoz, zöldségekhez, rizs- és tésztaételekhez, valamint ajánljuk halak, levesek és szószók ízesítéséhez.
A Pödör termékei kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.