Bio fehérbors - egész
![Bio fehérbors - egész Bio fehérbors - egész](https://www.podor.hu/application/files/pic_cache/5916/2818/9957/bio-feherbors-egesz_350x502.jpg)
![Bio fehérbors - egész Bio fehérbors - egész](https://www.podor.hu/application/files/pic_cache/3915/7417/4382/bio-feherbors-egesz_395x500.jpg)
A 100% természetes Pödör bio fehérborsot gondos válogatás után a már teljesen érett, narancssárga és vöröses színű borsszemekből nyerik. A frissen szüretelt borstermést vászonzsákokba csomagolják, majd 8-10 napon át lassan folyó vízben áztatják. Ezután választják le a borsszemek külső héját a bézs színű belső magokról.
A friss borsszemeket ezután addig szárítják a napon, míg el nem érik jellegzetes, hófehér színüket.
A fehérbors íze kevésbé karakteres és aromás, mint a feketeborsé. Ízesítésnél azonban csínján kell vele bánni, hiszen kellő intenzitással és csípősséggel rendelkezik.
Jól illik fehér húsokhoz, zöldségekhez, rizs- és tésztaételekhez, valamint ajánljuk halak, levesek és szószók ízesítéséhez.
vásárlóink kedvencei