-%

Gondosan, kézműves munkával és tapasztalattal készül

Fehérborecet
  • 100%-os gyümölcsecet
  • Szűretlen
  • Természetes, tiszta

Szőlőecet – mindenkinek

Sokéves ecetgyártási tapasztalat, különleges minőségű alapanyagok, fahordókban való érlelés –ez a Pödör fehérborecet kivételesen finom ízének titka. A komoly szakértelemnek hála, a Pödör üvegeibe töltött fehérbor-ecet magával viszi és hosszú időre megőrzi a legjobb szőlők gyümölcsös ízét – mesterséges adalékok vagy aromák nélkül, prémium minőségben. Nagytestvérével, a vörösborecettel ellentétben, amely elhappolja a többi összetevők aromáit, a fehérborecet engedi őket kibontakozni és érvényesülni.

Mielőtt a Pödör ízletes fehérborecete az üvegekbe kerül, fahordóban érlelődik. Az érlelési folyamat során maximális ki tudjuk nyerni a finom gyümölcsből a jellegzetes, harmonikus aromát. A végső töltés előtt a finom fehérborecet egy szűrési folyamaton megy keresztül, amelynek során eltávolítják belőle a természetes, lebegő szilárd elemeket. Az ezt követő pasztörizálás biztosítja a sötét helyen tartandó termék hosszú szavatossági idejét.

 

Összetevők

Fehérborecet.

Átlagos tápértékadatok

100g termékben:

Energia82kJ /20kcal

Zsír0g

amelyből telített zsírsavak0g

Szénhidrát2g

amelyből cukrok1g

Fehérje0,2g

Rost0g

0g

Tárolás

Az ecet fénytől védve, légmentesen lezárva tárolandó. Ilyen körülmények között gyakorlatilag korlátlan ideig megőrzi minőségét.

Az üveg alján leülepedő rostanyag természetes, nem minőségi hiba.

Szűretlen gyümölcsecet, ezért használat előtt rázzuk fel!

Származási hely: Ausztria

A fehérborecet használatáról

Nem túl édes és nem túl savanyú – a Pödör kiváló minőségű szőlőből készített fehérborecete azonnal meggyőzi a fogyasztót kellemesen fűszeres ízével. Mivel a többi összetevő ízét is hagyja érvényesülni, ideális egy finom salátához vagy egy finom gyümölcs, például az avokádó marináláshoz. Savtartalma miatt a fehérborecetet már az ókorban is gyakran használták természetes tartósítószerként. A felkockázott vagy szeletelt zöldségek fehér borecetben eltéve, hűvös helyen kellemes, enyhén savas aromát nyernek. A Pödör fehérbor-ecete pompásan harmonizál egy lágy olívaolajjal is. Tippünk: A következő sült húshoz keverjen páclevet egy kis fehér borecettel, és hagyja pihenni benne a húst egész éjszakára a hűtőben. A fehérborecet nemcsak porhanyóssá teszi, hanem különleges zamatot is kölcsönöz neki.

Mennyiség:
Webshop ár 16 000 Ft / l
1 600 Ft
-10% Klub kedvezmény
Webshop ár klubtagoknak
1 440 Ft
Webshop ár 7 960 Ft / l
1 990 Ft
-10% Klub kedvezmény
Webshop ár klubtagoknak
1 791 Ft
Webshop ár 5 580 Ft / l
2 790 Ft
-10% Klub kedvezmény
Webshop ár klubtagoknak
2 511 Ft
A termék áráról és az aktuális készletről kérjük, érdeklődjön elérhetőségünkön!

fuszervilag-banner.jpg

ajandekutalvany-jobb-hu.jpg

Segíthetünk?

Írjon nekünk vagy hívjon bennünket munkanapokon 9.00 és 16.00 között a +3692900027 -es telefonszámon

freund-produkt.jpg