%
Bio sárgabarackmag - natúr

Bio sárgabarackmag - natúr

A sárgabarack édes magja

A sárgabarackmag első látásra olyan, mint egy aprócska mandula. Az íze viszont óriási! Finom édességébe enyhe kesernyésség is vegyül, ami izgalmassá varázsolja az édes ételeket. Gyümölcsös íze visszaidézi sárgabarack- otthonát. Alacsony amigdalin-tartalma lévén, minden lelkiismeretfurdalás nélkül rágcsálható! A Pödör sárgabarackmagja 100 százalékban természetes, gondosan tisztított és szigorúan ellenőrzött. Csakis a legmagasabb osztályba sorolt magok kerülnek a Pödör csomagjaiba, garantálva termékünk állandó prémium minőségét!

Kiszerelés:
Mennyiség:
Webshop ár 12 500 Ft / kg
1 250 Ft
-5% Klub kedvezmény
Webshop ár klubtagoknak
1 188 Ft
Webshop ár 10 800 Ft / kg
2 700 Ft
-5% Klub kedvezmény
Webshop ár klubtagoknak
2 565 Ft
Segíthetünk?

Írjon nekünk vagy hívjon bennünket munkanapokon 9.00 és 16.00 között a 06 / 92 900 027 -es telefonszámon

A sárgabarackmag használatáról

A sárgabarackmag nyersen fogyasztva a legjobb, mivel értékes tápanyagai magas hőmérsékleten elvesznek belőle. Épp ezért nem szabad pörkölni. Gyümölcsös íze miatt otthon érzi magát a reggeli müzliben, és izgalmassá varázsolja a nyers hozzávalókból készített szendvicseket. Édes ételekben kiváltképp finom, kreatív használata szinte határtalan: változatosságot visz a legkülönfélébb salátákba és sós ételekbe is.

Összetevők

Egyedi prémium minőségű mag

Átlagos tápértékadatok

100g termékben:

Energia2562kJ /612kcal

Zsír50,7g

amelyből telített zsírsavak4,31g

Koleszterin0g

Nátrium0g

Szénhidrát13,4g

amelyből cukrok0,27g

Rost0g

Fehérje25g

0,02g

Tárolás

Hűvös, száraz, napfénytől védett helyen tárolandó.

Származási hely: Üzbegisztán

Tanúsítvány

A Pödör bio termékek szigorú kritériumok alapján kapták meg a bio tanúsítványt. Amennyiben többet szeretne tudni, kérjük kattintson az alábbi linkre:

A sárgabarackmag jótékony hatásai

Az Üzbegisztánból származó apró mag különösen gazdag E- és B-vitaminban, valamint káliumban és magnéziumban, és ezáltal fontos vitaminokkal és ásványi anyagokkal látja el a szervezetet. A kálium fontos szerepet játszik az idegrendszer hatékony működésében, és segít egyensúlyban tartani a bélflórát. Mivel a sárgabarack amigdalintartalma nagyon alacsony, vízben oldva csak kismértékben szabadul fel hidrociánsav. Ezért nyugodtan fogyasztható belőle annyi, amennyi jólesik!