Fenyőmag

Dél-Ázsia vitaminbombája

A fenyőmag a mediterrán vagy arab konyha kedvelőinek elmaradhatatlan hozzávalója. A fenyőmagot egy a mediterrán éghajlaton található, akár 30 méternyire is megnövő fenyő tobozából nyerik ki. Gyantás, egyúttal mandulára emlékezető íze miatt számos ételt varázsolhat különlegessé.
A diófélékkel ellentétben, a fenyőmag semmi koleszterint nem tartalmaz, és így ideális eleme az alacsony szénhidráttartalmú étrendnek. A Pödör Pakisztánból származó fenyőmagja tökéletesen génkezelés- mentes, prémium minőségével és különlegese fűszeres ízével pedig abszolút meggyőző.

Összetevők

Egyedi prémium minőségű mag

Átlagos tápértékadatok

100g termékben:

Energia2408kJ /575kcal


Zsír50,7g


Koleszterin0g


Nátrium0g


Élelmi rost0g


Szénhidrát7,3g


Fehérje24g




Tárolás

Hűvös, száraz, napfénytől védett helyen tárolandó.

Származási hely: Pakisztán

Vásároljon most!

A fenyőmag megvásárolható az alábbi kiszerelésekben

50g
980 Ft
931 Ft *
250g
4.080 Ft
3.876 Ft *

Tovább a vásárláshoz

A Pödör klubtagoknak már az első vásárlásnál 10% kedvezményt biztosítunk.

Pödör Klub

Regisztráljon ingyenesen és élvezze a klub nyújtotta egyedülálló előnyöket!

Tovább
Legyen Pödör Click & Collect forgalmazó partner!

Győződjön meg erről az egyedülálló, garantált bevételi forrásról, ami a hét minden napján 24 órában működik.

Tovább
Készítés és minőség

Amit tudni érdemes róla

Tovább
Pödör Klub

Ismerje meg az egyedülálló előnyöket!

Tovább

A fenyőmag jótékony hatásai

A fenyőmag linolénsavat tartalmaz, éspedig majdnem 50 százalékban. A linolénsavra a prosztaglandinképzés miatt van szüksége a szervezetnek. A prosztaglandinok többek között az immunrendszert erősítik.

Magas növényi fehérje-tartalma miatt különösen a vegetáriánus és vega táplálkozásban lehet fontos. Fenyőmag hozzáadásával az ide tartozó ételek minőségét emelhetjük.

A B1 és B2 vitamin a niacinnal kombináltan kedvezően hat az energia –és anyagcserére, akárcsak az idegrendszer impulzusainak vezetésére. Ha szeretné megelőzni az alvási rendellenességeket vagy a koncentráció-kihagyásokat, jó stratégia lehet a fenyőmag rendszeres fogyasztása.

A fenyőmag használatáról

Ennek a pakisztáni vitaminbombának izgalmas ízét számos módon aknázhatjuk ki. A klasszikus recept természetesen a pesto genovese, de rizsételekben is remekül érvényesül. A fenyőmagot akkor a legjobb felhasználni, amikor az íze a legjobb - édességekben, így például tortákban vagy kekszekben, de akár salátákban vagy nokedlis ételekben is. Serpenyőben enyhén megpirítva ezek a kis magocskák különösen intenzív, diós ízt nyernek. Legjobb, ha a pirítást nagyon lassan, zsír hozzáadása nélkül végezzük. Próbálja ki, és győződjön meg róla Ön is!


A termékhez kapcsolódó receptek (14)


Még több receptet találhat itt.



 

Miért a Pödör?

Minőség

Mi teszi a Pödör termékeket különlegessé?

Tovább
Egészség

Tippek és tanácsok szakértőinktől

Tovább
Szépség

Szépségtippek Pödör termékekkel

Tovább

Pödör Klub előnyök

Ingyenes kiszállítás

Rendeljen a webshopból szállítási költség nélkül megbízható átvétellel az Ön választott Pödör Click & Collect Forgalmazó Partnernél.

Tovább
Ingyenes termékminta

Már az első webshopos vásárlás alkalmával.

Tovább
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön új termékeinkről és legfrissebb akcióinkról

Tovább
Legyen Pödör Click & Collect
forgalmazó partnerünk!

Győződjön meg erről az egyedülálló, garantált bevételi forrásról, ami a hét minden napján 24 órában működik.

Tovább
0