Fenyőmag

FENYŐMAG

Tartósítószer mentes Ízfokozó mentes Nem génkezelt
Gluténmentes Laktózmentes Vegán
50g
Eladási ár
1 290 Ft
25 800 Ft / kg
Klub kedvezmény
-7%
Klub ár
1 200 Ft
Kosárba rakom

Regisztráljon Pödör klubtagnak!
Ingyenes kiszállítás 10 000 Ft felett​​i rendelésnél, 10% kedvezmény már az első vásárlásnál.

Dél-Ázsia vitaminbombája

A fenyőmag a mediterrán vagy arab konyha kedvelőinek elmaradhatatlan hozzávalója. A fenyőmagot egy a mediterrán éghajlaton található, akár 30 méternyire is megnövő fenyő tobozából nyerik ki. Gyantás, egyúttal mandulára emlékezető íze miatt számos ételt varázsolhat különlegessé.
A diófélékkel ellentétben, a fenyőmag semmi koleszterint nem tartalmaz, és így ideális eleme az alacsony szénhidráttartalmú étrendnek. A Pödör Pakisztánból származó fenyőmagja tökéletesen génkezelés- mentes, prémium minőségével és különlegese fűszeres ízével pedig abszolút meggyőző.

Összetevők

Egyedi prémium minőségű mag

Átlagos tápértékadatok

100g termékben:

Energia2408kJ /575kcal

Zsír50,7g

Koleszterin0g

Nátrium0g

Szénhidrát7,3g

Rost0g

Fehérje24g

Tárolás

Hűvös, száraz, napfénytől védett helyen tárolandó.

Származási hely: Pakisztán

A fenyőmag jótékony hatásai

A fenyőmag linolénsavat tartalmaz, éspedig majdnem 50 százalékban. A linolénsavra a prosztaglandinképzés miatt van szüksége a szervezetnek. A prosztaglandinok többek között az immunrendszert erősítik.

Magas növényi fehérje-tartalma miatt különösen a vegetáriánus és vega táplálkozásban lehet fontos. Fenyőmag hozzáadásával az ide tartozó ételek minőségét emelhetjük.

A B1 és B2 vitamin a niacinnal kombináltan kedvezően hat az energia –és anyagcserére, akárcsak az idegrendszer impulzusainak vezetésére. Ha szeretné megelőzni az alvási rendellenességeket vagy a koncentráció-kihagyásokat, jó stratégia lehet a fenyőmag rendszeres fogyasztása.

A fenyőmag használatáról

Ennek a pakisztáni vitaminbombának izgalmas ízét számos módon aknázhatjuk ki. A klasszikus recept természetesen a pesto genovese, de rizsételekben is remekül érvényesül. A fenyőmagot akkor a legjobb felhasználni, amikor az íze a legjobb - édességekben, így például tortákban vagy kekszekben, de akár salátákban vagy nokedlis ételekben is. Serpenyőben enyhén megpirítva ezek a kis magocskák különösen intenzív, diós ízt nyernek. Legjobb, ha a pirítást nagyon lassan, zsír hozzáadása nélkül végezzük. Próbálja ki, és győződjön meg róla Ön is!


Vásárlóink ezeket a termékeket választották még



Miért a Pödör?

Készítés és minőség

Mi teszi a Pödör termékeket különlegessé?

Tovább
Egészség

Tippek és tanácsok szakértőinktől

Tovább
Pödör Black Table

Exkluzív vacsorák, csak gourmet-k számára

Tovább

PÖDÖR KLUBTAGSÁGI ELŐNYÖK

  • 10% azonnali kedvezmény az első webshopos vásárlás során
  • 7% kedvezmény minden további vásárlás során
  • 5% kedvezmény a megjelölt forgalmazó partnereknél
  • akár 30%-os akciók csak klubtagok részére
  • ingyenes termékminták online vásárláskor (5 ml)
  • kedvezőbb szállítási díjak
  • munkanap 14.00 óráig beérkezett webshop rendelését 
    másik munkanap kiszállítjuk
  • frissen préselt prémium olajok tőlünk, egyenesen az Ön konyhájába!

Ingyenes regisztráció

Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese?

Akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltétele a friss, minőségi alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A 100%-ban Ausztriában előállított Pödör-olajakkal kapcsolatban nem ismerünk kompromisszumot a fentiek tekintetében. Felelősen, puritánul és őszintén végezzük munkánkat. Alapanyagainkat kizárólag a termelő országokból vásároljuk.
A Pödör termékei azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes, fáradtságos kétkezi munkájával és szakértelmével. Termékeinkhez egész éven át frissen sajtolva juthat hozzá, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra.

Ingyenes termékminta
Már az első webshopos vásárlás alkalmával