%
Cseresznye gyümölcsecet

Cseresznye gyümölcsecet

Sötét vonzerő az üvegben

Mi az eredménye annak, ha összeadódik a legmodernebb előállítási technológia, a sokéves tapasztalat és a legjobb nyersanyagok? Egy olyan termék, amelynek egyszerűen páratlan az íze! A Pödör gyönyörű bordó színű cseresznyeecete már első látásra csábító és sokat sejtető, hogy aztán az íze és illata tökéletesen meggyőzzön. Finom, édes, duzzadó gyümölcsre emlékeztető íze szinte szétolvad a szájban. Körülbelül 5 %-os savassági értékével különleges harmóniában van benne a gyümölcs és a sav aránya. A cseresznye gyümölcsecethez a Pödörnél kézzel szüretelik a tökéletesen érett cseresznyéket, azt a pontot választva a feldolgozásra, amikor a gyümölcs íze a csúcson van. Az eredmény a mi páratlan zamatú gyümölcsecetünk, amely 100 százalékban természetes. A Pödör tiszta gyümölcsének nincs szüksége aromákra vagy tartósító szerekre. A modern raktározási technológiának és a folyamatos ellenőrzésnek köszönhetően eceteinkkel is kivételes íz-élményt tudunk nyújtani.
Mennyiség:
Webshop ár 18 900 Ft / l
1 890 Ft
-25% Klub kedvezmény
Webshop ár klubtagoknak
1 418 Ft
Webshop ár 11 400 Ft / l
2 850 Ft
-25% Klub kedvezmény
Webshop ár klubtagoknak
2 138 Ft
Webshop ár 9 100 Ft / l
4 550 Ft
-25% Klub kedvezmény
Webshop ár klubtagoknak
3 413 Ft
Segíthetünk?

Írjon nekünk vagy hívjon bennünket munkanapokon 9.00 és 16.00 között a +3692900027 -es telefonszámon

Összetevők

Cseresznye ecet

Átlagos tápértékadatok

100g termékben:

Energia51kJ /12kcal

Zsír0g

amelyből telített zsírsavak0g

Szénhidrát3g

amelyből cukrok3g

Fehérje0g

Rost0g

0g

Tárolás

Az ecet fénytől védve, légmentesen lezárva tárolandó. Ilyen körülmények között gyakorlatilag korlátlan ideig megőrzi minőségét.

Az üveg alján leülepedő rostanyag természetes, nem minőségi hiba.

Szűretlen gyümölcsecet, ezért használat előtt rázzuk fel!

Származási hely: Ausztria

A cseresznye gyümölcsecet használatáról

Sötét színe és jellegzetes, gyümölcsös illata szinte kínálja magát bizonyos ételekhez. Főképp sötét mártásokat érdemes ízesíteni ezzel az értékes Pödör ecettel. Marinálásra is kiválóan alkalmas – ha a húst néhány órára cseresznye gyümölcsecetben pácoljuk, kellemesen puha és zamatos lesz.

A gyümölcsecetek klasszikus felhasználása a salátaöntetekben van. Ez az érett cseresznyéből készített különleges ecet nagyszerűen illik leveles salátákhoz – és minél sötétebb a saláta, annál jobb! Sötét színű leveles saláta például a radicchio, a cos saláta, a madársaláta, a rukkola vagy a Lollo Rosso. Egy rusztikus téli saláta kecskesajttal és egy kis cseresznye gyümölcsecettel igazi fénypontja lehet az estének. Kényeztesse magát vagy lepje meg vendégeit ezzel a pompás előétellel!