-%

Gondosan, kézműves munkával és tapasztalattal készül

Sváb füstsó
Sváb füstsó

Sváb füstölt sónkat Dél-Olaszország mediterrán tengerpartjain kitermelt természetes tengeri sóból nyerik, és egy, a Sváb-Alb (Schwäbische Alb) hegység közelében lévő apró füstölőben ősi füstölési hagyományok szerint tökéletesítik. 6-7 napig marad a tengeri só a füstölőkamrában, hogy a legfinomabb fenyő- és bükkfa füst segítségével intenzív ízélménnyé érjen.

A sváb füstölt só tökéletesen harmonizál tojásos ételekkel, gombaételekkel, egytálételekkel és természetesen az olyan tipikusan sváb ételekkel is, mint a lencse speclivel és virslivel.

Összetevők

Tengeri só, fenyő- és bükkfa füst.

Nyomokban diót, mogyorót, földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat!

TÁROLÁS

Fényvédett, száraz, hűvös helyen.

 

Szemcseméret: 1,0 - 1,6 mm

Származási hely: Németország
Hamarosan rendelhető
A termék áráról és az aktuális készletről kérjük, érdeklődjön elérhetőségünkön!

fuszervilag-banner.jpg

ajandekutalvany-jobb-hu.jpg

Segíthetünk?

Írjon nekünk vagy hívjon bennünket munkanapokon 9.00 és 16.00 között a +3692900027 -es telefonszámon

freund-produkt.jpg