Sváb füstsó
Gondosan, kézműves munkával és tapasztalattal készül
![Sváb füstsó Sváb füstsó](https://www.podor.hu/application/files/pic_cache/4316/2282/8403/svab-fustso_350x502.jpg)
![Sváb füstsó Sváb füstsó](https://www.podor.hu/application/files/pic_cache/7116/5225/9577/svab-fustso_395x500.jpg)
Sváb füstölt sónkat Dél-Olaszország mediterrán tengerpartjain kitermelt természetes tengeri sóból nyerik, és egy, a Sváb-Alb (Schwäbische Alb) hegység közelében lévő apró füstölőben ősi füstölési hagyományok szerint tökéletesítik. 6-7 napig marad a tengeri só a füstölőkamrában, hogy a legfinomabb fenyő- és bükkfa füst segítségével intenzív ízélménnyé érjen.
A sváb füstölt só tökéletesen harmonizál tojásos ételekkel, gombaételekkel, egytálételekkel és természetesen az olyan tipikusan sváb ételekkel is, mint a lencse speclivel és virslivel.
vásárlóink kedvencei