Keresés

ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek

 
Céginformáció:
Web-áruház üzemeltetõje: Pödör Kft.
Cégjegyzékszám: 20-09-071282
Székhely: 8900 Zalaegerszeg, Baross Gábor utca 44.
Adószám: 23112047-2-20  
E-mail: info@podor.hu
Telefon: +36/ 70 6011-545
 
Általános tudnivalók
A Pödör Kft., mint eladó által forgalmazott termékek megrendelhetõek a www.podor.hu oldalon feltüntetett telefonszámon, e-mailen, illetve web-áruházunkon keresztül.
A web-áruház megtekintéséhez nem szükséges regisztráció, azt bárki szabadon megtekintheti.
A web-áruház a Pödör Kft. virtuális katalógusa, mely nem az aktuális készletlistát tükrözi.
Az általános üzleti feltételek web-áruházi vásárlásra vonatkozó rendelkezései azt követõen lépnek hatályba, hogy a Pödör Kft. a web-áruház mûködtetését hivatalosan megkezdte.
 
Regisztráció
A regisztráció ingyenes, online módon, egy adatlap kitöltése és elküldése útján történik. A hibásan kitöltött adatlapokból eredõ téves teljesítésékért nem vállalunk felelõsséget. A rendszer a sikeres regisztrációról értesítést küld.
A regisztrációval, illetve a telefonon vagy e-mailben tett megrendeléssel a felhasználó elfogadja az általános üzleti feltételeket és azt magára nézve kötelezõnek tekinti, arendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy tisztában van a rendelés menetével. Telefonos vagy e-mailben küldött megrendelés esetén nem szükséges a honlapunkon való regisztráció.
 
Termékeink
A honlapunkon található termékleírások tartalmazzák a termék pontos megnevezését, súlyát, méretének egyéb adatait, valamint bruttó vételárát forintban.
Egyes termékek esetében elõfordulhat, hogy a megadott kép és termék leírása között eltérés mutatkozik.Az oldal feltöltésekor keletkezett esetleges ilyen hibákért felelõsséget nem vállalunk, ha ilyen elõfordul, kérjük, azt felénk e-mailben szíveskedjenek jelezni.
 
Rendelés és vásárlás
A web-áruházban való vásárlással, illetve a telefonos vagy e-mailben tett megrendeléssel a felek közt távollévõk között kötött szerzõdés jön létre.
A vásárlási szándék elfogadásáról a Pödör Kft. telefonos megrendelés esetén szóban, internetes megrendelés esetén visszaigazoló e-mailben értesíti a vásárlót.
A web-áruházban való vásárlás esetén a vásárló a megrendelt termékeket egy virtuális kosárba helyezéssel állíthatja össze. A rendelés elküldése elõtt a kosár tartalma megtekinthetõ, lehetõség van a módosításra vagy a kosár tartalmának törlésére. A rendelésrõl automatikus értesítést küld a rendszer. Amennyiben ez az értesítés nem érkezik meg Önökhöz, kérjük, e-mailen keresztül értesítsenek bennünket, hogy javítani tudjuk az estleges hibákat.
A megrendelések feldolgozása és átvétele hétköznap 09-17 óra, szombaton-vasárnap 9-14 óra között történik.
A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló a megrendelési oldalon található mezõket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredõ károkért, illetve a folyamat közben felmerülõ technikai problémákért a Pödör Kft. felelõsséget nem vállal.
 
 
Szállítás
A rendeléseket 2-3 munkanapon belül tudja cégünk teljesíteni. Az áruk kézbesítése hétvégére és munkaszüneti napokra nem kérhetõ.
Terméket külföldre nem áll módunkban szállítani.
Termékeink futárszolgálat segítségével jutnak el Önökhöz. A szállítási díjak a csomag értéke alapján változnak.
 
Rendelés átvétele
A vásárló a megrendelés elküldésekor elfogadja a szállítási módot:
 
Futárszolgálattal: A házhozszállítást aDPD Hungária Kft. végzi. A kiszállítás a megadott címre 8-17 óra között történik, ezért kérjük, hogy olyan címre kérje a csomagot, ahol a fenti idõintervallumban kézbesíthetõ. A fizetés ebben az esetben utánvétellel történik (megfizetésre kerül a termék + a szállítási díj összege).
A futárköltség a megrendeléskor kiválasztható, költsége automatikusan hozzáadódik a rendelési összeghez, amit a rendelés feladásakor feltüntetünk.
A vásárló e-mailen értesítést kap a futárszolgálattól a küldeménye felvételi napján, illetve a kiszállítás napján, amely tartalmazza a küldemény csomagszámát, az utánvét összegét, a feladó, valamint aadatait.
 A vevõ köteles a kiszállítás idõpontjában a csomagot tételesen ellenõrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követõen hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.
Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényérõl a futárszolgálat értesítést hagy, majd ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására. ( háromszori ingyenes kézbesítési kísérlet)
Futárunk csak abban az esetben adja át a csomagját, amennyiben a megjelölt összeget a címzett kifizeti.
 

 

Szavatosság
A Pödör Kft. az általa eladott árukra a hatályos jogszabályoknak megfelelõ szavatossági idõt vállal, mely a termék hátcímkéjén van feltüntetve.A Pödör Kft. kijelenti, hogy az általa forgalmazott termékek rendelkeznek a megrendelésben, illetve a vonatkozó jogszabályokban meghatározott tulajdonságokkal.
Kizárólag új, bontatlan termékek kerülnek értékesítésre, ezért kibontott terméket nem áll módunkban visszavenni.
 
Felelõsség korlátozása
A web-áruházunkban való vásárlás feltételezi a vásárló részérõl az internet lehetõségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülõ hibákra.
A Pödör Kft. semmilyen módon nem felelõs az alább felsorolt pontokban foglaltakért, bármilyen okból is következtek be:

  • Az interneten küldött és/vagy fogadott bármilyen adat.
  • Bármilyen mûködési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza az oldal, illetve a web-áruház akadálytalan mûködését és a rendelést.
  • Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon, szoftverek nem megfelelõ mûködése.
  • Bármely levél, illetve bármilyen adat elvesztése.
  • Bármilyen programhiba, abnormális esemény, vagy technikai hiba következményei.

A Pödör Kft. bármikor szabadon megváltoztathatja bármelyik termék szállítási határidejét, a vásárlás feltételeit, szabályait. A változás az internetes üzlet weblapján történt megjelenés idõpontjától lép hatályba.
A Pödör Kft. az árváltozás jogát fenntartja. A termékek minden esetben a vásárló részére elküldött eladási árlistán feltüntetett áron, illetve a részére visszaigazolt árakon kerülnek kiszámlázásra.
 
Vásárlástól való elállás joga
A vásárlónak jogában áll a megrendelést követõen, de még a kiszállítás elõtt a vásárlástól elállni. Ez esetben az elállás okán a vevõnek fizetési kötelezettsége nincs. A lemondást jelezheti e-mailen, telefonon vagy személyesen is.
A vevõ az áru átvételét követõ 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, ezt a jogát az áru kicsomagolása elõtt jogosult megtenni. Ebben az esetben az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségek a vásárlót terhelik. A vásárló elállása esetén a Pödör Kft. az áru ellenértékét haladéktalanul, de legkésõbb 30 napon belül visszatéríti. A Pödör Kft. kizárólag használatba nem vett, bontatlan, sérülésmentes,  hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat ezen pont alapján.
 
Adatvédelem
A vásárlók személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevõnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt, kivételt képeznek azok a számla adatok (a számlák tõpéldányai), melyeknek megõrzésére a Számviteli törvény kötelez.
A Pödör Kft. a vásárlók adatait a szerzõdés teljesítése, és a szerzõdés feltételeinek késõbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak átadja. Az alvállalkozók az eladó által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megõrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.
 
Alkalmazott jogszabályok
A Pödör Kft. és az ügyfelek közötti jogviszonyra, továbbá az adott üzleti feltételekre a hatályos magyar jogszabályokat, így különösen a Polgári Törvénykönyv és a kapcsolódó jogszabályok rendelkezéseit kell alkalmazni. A vevõ minõségi kifogása esetén a hatályos fogyasztóvédelmi jogszabályok, így különösen a fogyasztói szerzõdés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igényék intézésérõl szóló 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet, valamint jótállásos termékek esetén az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó, kötelezõ jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) Korm.r. rendelkezései irányadóak. A távollevõk között kötött szerzõdésekre a távollevõk között kötött szerzõdésekrõl szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet speciális rendelkezéseit kell alkalmazni.

 

 


 

Miért a Pödör?

Minőség

Mi teszi a Pödör termékeket különlegessé?

Tovább
Egészség

Tippek és tanácsok szakértőinktől

Tovább
Szépség

Szépségtippek Pödör termékekkel

Tovább

Pödör Klub előnyök

Ingyenes kiszállítás

Rendeljen a webshopból szállítási költség nélkül megbízható átvétellel az Ön által választott Pödör Click & Collect Forgalmazó Partnerhez.

Tovább
Ingyenes termékminta

Már az első webshopos vásárlás alkalmával.

Tovább
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön új termékeinkről és legfrissebb akcióinkról

Tovább
Legyen Pödör Click & Collect
forgalmazó partnerünk!

Győződjön meg erről az egyedülálló, garantált bevételi forrásról, ami a hét minden napján 24 órában működik.

Tovább
0