%
Szarvasgombás pesto

Szarvasgombás pesto

Kézzel készült, ízletes luxus

Az Ausztriában kézzel készülő szarvasgombás pestónk nagyon szereti a kísérletezést. Csak a legjobb „Tuber Aestivum” kerül az üvegbe. Ezt a nyári szarvasgombát gyakran használják fel fűszerezéshez, éppen ettől kapja pestónk is összetéveszthetetlen ízét, mely lágy, diós jellegével tűnik ki.

Az olívaolajból, petrezselyemből, keménysajtból és finom mandulából álló alapon a szarvasgomba sok teret kap ízének teljes kibontakoztatásához. Ennek köszönhetően nagyon jól illik tésztákhoz, tojásrántottához vagy omletthez.

Segíthetünk?

Írjon nekünk vagy hívjon bennünket munkanapokon 9.00 és 16.00 között a +3692900027 -es telefonszámon

Kiszerelés:
Mennyiség:
Webshop ár 39 615 Ft / kg
5 150 Ft
-5% Klub kedvezmény
Webshop ár klubtagoknak
4 893 Ft

Összetevők

Extra szűz olívaolaj (34%), keménysajt, mandula, szarvasgombával ízesített extra szűz olívaolaj, fekete szarvasgomba (Tuber Aestivum) (5%), só, petrezselyem.

Átlagos tápértékadatok

100g termékben:

Energia2386kJ /570kcal

Zsír57,1g

amelyből telített zsírsavak11,7g

Szénhidrát2,4g

amelyből cukrok1,3g

Fehérje14,1g

1,3g

Allergének: földimogyorót, szezámmagot és dióféléket feldolgozó üzemben készült.

A szarvasgombás pesto használatáról

Elkészítési Tipp 2 főre: Mi sem egyszerűbb! Pillanatok alatt kész az ebéd vagy vacsora Pödör Szarvasgombás pestoval.

  • Kifőzzük a tésztát (tagliatelle, penne, spagetti kb. 250 g-ot.
  • Egy nagyobb tálba először kiveszünk a tészta főzővizéből 4 evőkanállal, majd beletesszük a megfőtt és leszűrt tésztát. 
  • Ezután rátesszük a pestot- 30-35 g, és ráreszeljük ízlés szerint a parmezánt. Végül az egészet jól összekeverjük. 
  • Tálaláskor gazdagíthatjuk 1-2 evőkanál Pödör olívaolajjal (még szaftosabb lesz) és megszórjuk még egy kevés reszelt parmezánnal.

Egészséges, finom, gyors!