%
Feketeribizli gyümölcsecet

Feketeribizli gyümölcsecet

Pikáns gyümölcs ecet formájában

Minden bizonnyal azért jutott el a Pödörhöz és azon belül is a feketeribizli gyümölcsecethez, mert valami különlegességet keres! Megosztunk Önnel egy titkot: ne is keressen tovább, mert a Pödör gyümölcseceteivel megtalálta, amit keres! A mi üvegeinkbe csakis a legfinomabb feketeribizli kerülhet. A szüret és az Ön Pödör-öntettel készült ropogós salátája között a gondosan válogatott gyümölcs az ecetgyártás több fázisán és számos minőségellenőrzésen megy keresztül. A feketeribizli gyümölcsecetet fahordókban érlelik, és folyamatosan ellenőrzik oxigéntartalmát és hőmérsékletét. Az ecetkészítés mindig is nagy türelmet és tapasztalatot igénylő, igazi művészet volt. Ezek a jellemzők a Pödör munkájának is alapját képezik. Csakis ezáltal menthető át a gyümölcs különleges íze az ecetbe. Ennek a gyümölcsecetnek minden cseppje természetes, és nincs benne semmiféle ízesítő vagy tartósítószer.
Mennyiség:
Webshop ár 19 500 Ft / l
1 950 Ft
-20% Klub kedvezmény
Webshop ár klubtagoknak
1 560 Ft
Webshop ár 12 200 Ft / l
3 050 Ft
-20% Klub kedvezmény
Webshop ár klubtagoknak
2 440 Ft
Webshop ár 9 700 Ft / l
4 850 Ft
-20% Klub kedvezmény
Webshop ár klubtagoknak
3 880 Ft
Segíthetünk?

Írjon nekünk vagy hívjon bennünket munkanapokon 9.00 és 16.00 között a 06 / 92 900 027 -es telefonszámon

Összetevők

Feketeribizliecet

Átlagos tápértékadatok

100g termékben:

Energia51kJ /12kcal

Zsír0g

amelyből telített zsírsavak0g

Szénhidrát3g

amelyből cukrok3g

Rost0g

Fehérje0g

0g

Tárolás

Az ecet fénytől védve, légmentesen lezárva tárolandó. Ilyen körülmények között gyakorlatilag korlátlan ideig megőrzi minőségét.

Az üveg alján leülepedő rostanyag természetes, nem minőségi hiba.

Szűretlen gyümölcsecet, ezért használat előtt rázzuk fel!

Származási hely: Ausztria

A feketeribizli gyümölcsecet használatáról

Sötétvörös, finom gyümölcscsepp. A feketeribizli gyümölcsecet szemnek, orrnak és ínynek egyaránt bűvöletes. Ennek a különleges ecetnek összetéveszthetetlen ízét a különféle gyümölcssavak együttese adja. Lágy savassága igazi gyönyör az ínyenceknek. A feketeribizli gyümölcsecet mennyei ízt ad a friss, leveles salátáknak nyáron, és remekül harmonizál a szőlőmagolajjal és a mogyoróolajjal. És ha már a nyárról van szó, egy cseppnyi ebből a finom bogyókból készült ecetből kiváló szomjoltó forró napokon! Gourmet szakácsok szívesen használják a feketeribizliecetet vadételekhez vagy más vörös húsokhoz is. Őzzel, nyúllal, fácánnal vagy fogollyal fogyasztva igazi ételköltemény! Ha kísérletezni szeretne, locsoljon egy kis feketeribizliecetet egy gyümölcssalátára, panna cottára vagy vaníliafagylaltra!