5% ÁLLANDÓ hírlevél kedvezmény regisztrált klubtagként, minden kedvezményen felül, akciós termékekre is.
Sok idő, türelem és ügyesség szükséges ahhoz, hogy a hagyományos tengeri sók mellett a júniustól szeptemberig tartó rövid időszakban kitermeljék a kiváló minőségű Flor de Sal sót is. Az évszázadokon át kifejlesztett kitermelési módszer, továbbá a sok napsütés és az enyhe szellő az alapfeltétele annak, hogy a Flor de Sal (magyarul: sóvirág) kitermelése megkezdődhessen. Nyár derekán, amikor a dél-portugáliai Ria Formosa és Sapal de Castro Marim természetvédelmi területeinek sólepárló medencéiben a sótartalom megemelkedik, enyhe szellőnek kell fújnia a sólepárlók fölött, hogy a párologtató medencékből felszálló nedvességet elűzze.
Csak ezután kezd jó idő esetén vékony sóréteg képződni a sómezők felszínén. Ekkor érkezik el az idő, hogy a tapasztalt sótermelők óvatosan, kézi munkával leszedjék a sóvirágokat, mielőtt azok örökre lesüllyednének a sólepárló medencék aljára. A puha, enyhén ropogós állagú, valódi Flor de Sal-t az ember könnyedén el tudja morzsolni az ujjai között. Sok szakács számára a Flor de Sal minden étkezési só valódi királynője, melynek enyhe az íze, ropogós az állaga, és gazdag létfontosságú ásványi anyagokban és nyomelemekben.
Gondosan, kézműves munkával és tapasztalattal készül
A Pödör termékei kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek.
Partnereink közvetlenül a származási helyről importálják fűszereinket - közvetítők nélkül -, így biztosan tudjuk, honnan származnak kerülőutak, vagy kompromisszumok nélkül.
Kiskereskedőként, nagykereskedőként vagy viszonteladóként Ön dönthet az üzletében forgalmazni kívánt Pödör Prémium termékek választékáról és mennyiségéről, de együttműködhet kizárólag PICK UP partnerként is.
Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához.