Pisztácia

A mindentudó zöld mag

Az iráni pisztácia, amit gyakran csak „zöld mandulaként” emlegetnek diós íze miatt, igazi mindenes a konyhában. Értékes tápanyagaival, az egészségre gyakorolt jótékony hatásaival és utánozhatatlan ízével valóban ki is érdemelte ezt a címet.
Ennek az örökzöld, akár tizenkét méter magasra is megnövő fának a magja édeskés, ugyanakkor fűszeres ízével kápráztatja el híveit. Mi a Pödörnél kizárólag a legjobb minőségű, garantáltan génkezelésmentes pisztácia-magokat használjuk fel, mindenféle adalék nélkül.

Összetevők

Egyedi prémium minőségű mag

Átlagos tápértékadatok

100g termékben:

Energia2405kJ /574kcal


Zsír51,6g

Telített zsírsavak6,79g


Koleszterin0g


Nátrium0g


Élelmi rost0g


Szénhidrát11,55g

ebből cukor2,31g


Fehérje17,64g



0g


Tárolás

Hűvös, száraz, napfénytől védett helyen tárolandó.

Származási hely: Irán

Vásároljon most!

A pisztácia megvásárolható az alábbi kiszerelésekben

100g
1.770 Ft
1.682 Ft *
500g
8.060 Ft
7.657 Ft *

Tovább a vásárláshoz

A Pödör klubtagoknak már az első vásárlásnál 10% kedvezményt biztosítunk.

Pödör Klub

Regisztráljon ingyenesen és élvezze a klub nyújtotta egyedülálló előnyöket!

Tovább
Legyen Pödör Click & Collect forgalmazó partner!

Győződjön meg erről az egyedülálló, garantált bevételi forrásról, ami a hét minden napján 24 órában működik.

Tovább
Készítés és minőség

Amit tudni érdemes róla

Tovább
Pödör Klub

Ismerje meg az egyedülálló előnyöket!

Tovább

A pisztácia jótékony hatásai

Minél zöldebb a színe, annál jobb a minősége. Magas szénhidráttartalmú ételekkel együtt fogyasztva a zöld magocskákban található telítetlen zsírsavak meggátolják a vércukorszint emelkedését. Ez annyit tesz, hogy hosszabb ideig tart a jóllakottság érzése. Rendszeres fogyasztás mellett a magas E vitamin tartalmú pisztácia csökkenti a tüdőrák kialakulásának veszélyét. Ez a benne lévő gamma-Tocopherolnak köszönhető, amely antioxidáns hatású, és védi a sejteket az öregedéstől. Vizsgálatok szerint a pisztáciában magas százalékban található többszörösen telítetlen zsírsavak a szívbetegségekre is kedvező hatással vannak.

A pisztácia használatáról

A pisztácia aromája leginkább ezzel írható le: édeskés, egyúttal erősen fűszeres. Diós íze kicsit a manduláéra emlékeztet. Ha a pisztáciát hevítjük, ne hevítsük 70° Celsius fölé, mivel a magas hőmérséklet árt az esszenciális vegyületeknek. Lényeg a lényeg: legyen az csoki- vagy pisztáciatorta hozzávalója, szórjuk salátába vagy dolgozzuk bele egy finom pestóba, - sokoldalú aromájának hála a pisztácia tökéletesen otthon érzi magát édes és sós ételekben egyaránt.


A termékhez kapcsolódó receptek (6)


Még több receptet találhat itt.



 

Miért a Pödör?

Minőség

Mi teszi a Pödör termékeket különlegessé?

Tovább
Egészség

Tippek és tanácsok szakértőinktől

Tovább
Szépség

Szépségtippek Pödör termékekkel

Tovább

Pödör Klub előnyök

Ingyenes kiszállítás

Rendeljen a webshopból szállítási költség nélkül megbízható átvétellel az Ön választott Pödör Click & Collect Forgalmazó Partnernél.

Tovább
Ingyenes termékminta

Már az első webshopos vásárlás alkalmával.

Tovább
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Értesüljön új termékeinkről és legfrissebb akcióinkról

Tovább
Legyen Pödör Click & Collect
forgalmazó partnerünk!

Győződjön meg erről az egyedülálló, garantált bevételi forrásról, ami a hét minden napján 24 órában működik.

Tovább
0