Bio kókuszvirág cukor
Gondosan, kézműves munkával és tapasztalattal készül
![Bio kókuszvirág cukor Bio kókuszvirág cukor](https://www.podor.hu/application/files/pic_cache/6616/2331/5721/bio-kokuszvirag-cukor_369x530.jpg)
![Bio kókuszvirág cukor Bio kókuszvirág cukor](https://www.podor.hu/application/files/pic_cache/9716/5209/8016/bio-kokuszvirag-cukor_395x222.jpg)
![Bio kókuszvirág cukor Bio kókuszvirág cukor](https://www.podor.hu/application/files/pic_cache/3316/5209/8017/bio-kokuszvirag-cukor_395x222.jpg)
A bio kókuszvirág cukor egy olyan indonéziai cukorspecialitás, amelyet sok ráfordítást igénylő, bonyolult folyamat során nyernek ki. A cukrot a termesztők hagyományos kézi munkával állítják elő, ezáltal számos családot lát el állandó és szabályozott bevétellel. A finom karamelles aromával rendelkező bio kókuszvirág cukor csodálatosan illik minden desszerthez, tortához, palacsintához, forró italhoz vagy koktélhoz.
A bio kókuszvirág cukor a nádcukorhoz képest nemcsak többször annyi ásványi anyagot és antioxidánst tartalmaz, hanem alacsony, 35-ös glikémiás indexszel (GI-értékkel) is rendelkezik, ami körülbelül a nyers nádcukor értékének a fele. Ez, az egyre növekvő számú cukorbetegek számára is előnyös, hiszen ily módon a nagy vércukor-ingadozások jelentősen csökkenthetők.
vásárlóink kedvencei