Szilva gyümölcsecet
![Szilva gyümölcsecet Szilva gyümölcsecet](https://www.podor.hu/application/files/pic_cache/2716/6126/2683/szilva-gyumolcsecet_350x502.png)
![Szilva gyümölcsecet Szilva gyümölcsecet](https://www.podor.hu/application/files/pic_cache/4916/8362/2193/szilva-gyumolcsecet_395x500.jpg)
Egy ecet - az intenzív ízélmények pillanataira
A szilva gyümölcsecetben nagyszerűen hasznosul a Pödör sokéves ecetgyártási tapasztalata. Ennek egyik fontos eleme a jó érzék a szüret megfelelő pillanatának kiválasztására, amelyben a gyümölcs teljes íze átmenthető az üvegekbe. És ez a Pödör szilvaecetének a titka: csakis a szüreteléskor teljesen érett szilvákból nyerhető ki a maximálisan intenzív íz, bármiféle tartósító és ízesítő szer hozzáadása nélkül. A minőség másik eleme az ellenőrzött erjesztés, ami a szilvaecet esetében még fontosabb, mint a többi gyümölcsecetnél. A két fermentációs folyamat során folyamatosan figyelemmel kell kísérni a hőmérsékletet és az oxigénellátást, hogy az ecetbaktériumok a leghatékonyabban dolgozhassanak.
vásárlóink kedvencei